Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4148
Назва: Основні стратегічні напрями діяльності вітчизняних підприємств цукропереробної галузі та їх вплив на ефективність розвитку ринку харчових продуктів
Інші назви: Main strategic directions of the activity of home enterprises of sugar processing industry and their influence on the efficiency of the development of the food products market
Автори: Гнєдіч, Валентина Іванівна
Hnyedich, Valentyna
Ключові слова: стратегічні напрями, підприємства, галузь, цукор, ефективність, харчові продукти;strategic directions, enterprises, branch, sugar, efficiency, food products
Дата публікації: 2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Гнєдіч В.І. Основні стратегічні напрями діяльності вітчизняних підприємств цукропереробної галузі та їх вплив на ефективність розвитку ринку харчових продуктів. Біла Церква:Білоцерківський національний аграрний університет. 2019. С.4
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано стан вітчизняних підприємств цукропереробної галузі на прикладі ТДВ «Шамраєвський цукровий завод» та визначено основні стратегічні напрями діяльності стосовно налагодження інтеграційних зв’язків та диверсифікації виробництва продукції.
Опис: The article analyzes the state of home enterprises of sugar processing branch on the example of the company “Shamraivskyi sugar plant” and determines the main strategic directions of activity concerning establishing integration relations and the diversification of products manufacture.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4148
УДК: 332.155:664.1(477) Г 56
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovni strategichni naprjamy.pdf252,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.