Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4117
Назва: Вплив конкурентоспроможності продукції на ефективність комерційної діяльності молокопереробного підприємства ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»
Інші назви: The impact of the competitiveness of produce on the effectiveness of the commercial activity of the dairy-processing company “Bila Tserkva dairy combine”
Автори: Гнєдіч, Валентина Іванівна
Hnyedich, Valentyna
Ключові слова: молочна сировина;dairy raw materials;виробництво;production;конкуренція;competition;безпечність продукції;product safety;споживач;consumer;конкурентоспроможність;competitiveness
Дата публікації: 2013
Видавництво: I Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні питання підвищення конкурентоспроможності держави, бізнесу та освіти в сучасних економічних умовах»
Бібліографічний опис: Гнєдіч В.І. Вплив конкурентоспроможності продукції на ефективність комерційної діяльності молокопереробного підприємства ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат». I Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні питання підвищення конкурентоспроможності держави, бізнесу та освіти в сучасних економічних умовах» - Полтава, 2013.
Короткий огляд (реферат): В поданій статті проаналізовано стан молокопереробної галузі під час економічної кризи, а також основні напрямки діяльності підприємств цієї галузі в умовах жорсткої конкуренції. Зокрема, звернута увага на особливості діяльності ТОВ "Білоцерківський молочний комбінат" - як підприємства, побутового віповідно до Директив Європейського Союзу та оснащене сучаснми технологічними лініями. Новітні обладнання дозволяє застосувати прогресивні технології виробництва якісної молочної продукції
Опис: The article determines the main components of the competitiveness of produce. Special attention is paid to the quality of dairy produce of the company “Bila Tserkva dairy combine” as this very index has become significant in the competitiveness of the enterprise.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4117
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vplyv konkurentospromozhnosti produktsii.pdf297,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.