Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГнєдіч, Валентина Іванівна-
dc.contributor.authorHnyedich, Valentyna-
dc.date.accessioned2020-02-10T08:47:16Z-
dc.date.available2020-02-10T08:47:16Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГнєдіч В.І. Вплив конкурентоспроможності продукції на ефективність комерційної діяльності молокопереробного підприємства ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат». I Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні питання підвищення конкурентоспроможності держави, бізнесу та освіти в сучасних економічних умовах» - Полтава, 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4117-
dc.descriptionThe article determines the main components of the competitiveness of produce. Special attention is paid to the quality of dairy produce of the company “Bila Tserkva dairy combine” as this very index has become significant in the competitiveness of the enterprise.uk_UA
dc.description.abstractВ поданій статті проаналізовано стан молокопереробної галузі під час економічної кризи, а також основні напрямки діяльності підприємств цієї галузі в умовах жорсткої конкуренції. Зокрема, звернута увага на особливості діяльності ТОВ "Білоцерківський молочний комбінат" - як підприємства, побутового віповідно до Директив Європейського Союзу та оснащене сучаснми технологічними лініями. Новітні обладнання дозволяє застосувати прогресивні технології виробництва якісної молочної продукціїuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherI Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні питання підвищення конкурентоспроможності держави, бізнесу та освіти в сучасних економічних умовах»uk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectdairy raw materialsuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectконкуренціяuk_UA
dc.subjectcompetitionuk_UA
dc.subjectбезпечність продукціїuk_UA
dc.subjectproduct safetyuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectconsumeruk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleВплив конкурентоспроможності продукції на ефективність комерційної діяльності молокопереробного підприємства ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»uk_UA
dc.title.alternativeThe impact of the competitiveness of produce on the effectiveness of the commercial activity of the dairy-processing company “Bila Tserkva dairy combine”uk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vplyv konkurentospromozhnosti produktsii.pdf297,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.