Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4117
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гнєдіч, Валентина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Hnyedich, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-10T08:47:16Z | - |
dc.date.available | 2020-02-10T08:47:16Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Гнєдіч В.І. Вплив конкурентоспроможності продукції на ефективність комерційної діяльності молокопереробного підприємства ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат». I Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні питання підвищення конкурентоспроможності держави, бізнесу та освіти в сучасних економічних умовах» - Полтава, 2013. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4117 | - |
dc.description | The article determines the main components of the competitiveness of produce. Special attention is paid to the quality of dairy produce of the company “Bila Tserkva dairy combine” as this very index has become significant in the competitiveness of the enterprise. | uk_UA |
dc.description.abstract | В поданій статті проаналізовано стан молокопереробної галузі під час економічної кризи, а також основні напрямки діяльності підприємств цієї галузі в умовах жорсткої конкуренції. Зокрема, звернута увага на особливості діяльності ТОВ "Білоцерківський молочний комбінат" - як підприємства, побутового віповідно до Директив Європейського Союзу та оснащене сучаснми технологічними лініями. Новітні обладнання дозволяє застосувати прогресивні технології виробництва якісної молочної продукції | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | I Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні питання підвищення конкурентоспроможності держави, бізнесу та освіти в сучасних економічних умовах» | uk_UA |
dc.subject | молочна сировина | uk_UA |
dc.subject | dairy raw materials | uk_UA |
dc.subject | виробництво | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.subject | competition | uk_UA |
dc.subject | безпечність продукції | uk_UA |
dc.subject | product safety | uk_UA |
dc.subject | споживач | uk_UA |
dc.subject | consumer | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.title | Вплив конкурентоспроможності продукції на ефективність комерційної діяльності молокопереробного підприємства ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» | uk_UA |
dc.title.alternative | The impact of the competitiveness of produce on the effectiveness of the commercial activity of the dairy-processing company “Bila Tserkva dairy combine” | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vplyv konkurentospromozhnosti produktsii.pdf | 297,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.