Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4097
Title: Технологічні аспекти виробництва козиного молока у фермерському господарстві
Other Titles: Technological aspects of goat milk production in a farm
Authors: Пірова, Людмила Вікторовна
Pirova, Liudmyla
Keywords: технологія виробництва;козине молоко;зааненська порода кіз;стійлово-пасовищна система утримання;production technology;goat's milk;Zaanen goats;pasture-holding system
Issue Date: 2014
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Пірова Л.В. Технологічні аспекти виробництва козиного молока у фермерському господарстві / Л.В.Пірова // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки:матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є.І.Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква, 2014 .– С.53-54.
Abstract: Встановлено, що виробництво козиного молока у нашій країні є перспективним. У ФОП «Бабині кози» Київської області використовують сучасну технологію виробництва козячого молока, яка дає змогу виробляти високої якості молоко і якісну продукцію з нього. Досвід цієї ферми потрібно впроваджувати у господарствах України.
Description: It is established that goat milk production in our country is promising. In the farm "Babini kozi" of the Kiev region use modern technology of goat's milk production, which allows to produce high quality milk and quality products from it. The experience of this farm should be implemented in the farms of Ukraine.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4097
metadata.dc.identifier.udc: 636.39.034
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tehnoloichni_aspecti.pdf1,04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.