Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4097
Назва: Технологічні аспекти виробництва козиного молока у фермерському господарстві
Інші назви: Technological aspects of goat milk production in a farm
Автори: Пірова, Людмила Вікторовна
Pirova, Liudmyla
Ключові слова: технологія виробництва;козине молоко;зааненська порода кіз;стійлово-пасовищна система утримання;production technology;goat's milk;Zaanen goats;pasture-holding system
Дата публікації: 2014
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Пірова Л.В. Технологічні аспекти виробництва козиного молока у фермерському господарстві / Л.В.Пірова // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки:матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є.І.Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква, 2014 .– С.53-54.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що виробництво козиного молока у нашій країні є перспективним. У ФОП «Бабині кози» Київської області використовують сучасну технологію виробництва козячого молока, яка дає змогу виробляти високої якості молоко і якісну продукцію з нього. Досвід цієї ферми потрібно впроваджувати у господарствах України.
Опис: It is established that goat milk production in our country is promising. In the farm "Babini kozi" of the Kiev region use modern technology of goat's milk production, which allows to produce high quality milk and quality products from it. The experience of this farm should be implemented in the farms of Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4097
УДК: 636.39.034
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tehnoloichni_aspecti.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.