Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3978
Назва: Пероксидне окислення ліпідів у деяких паренхіматозних органах курчат-бройлерів
Інші назви: Peroxide lipid oxidation in some parenchymal organs of broiler chickens
Автори: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Вітинський, Віталій Володимирович
Vitynskyi, Vitalii
Сімоненко, Михайло Михайлович
Simonenkо, Mykhailo
Ключові слова: малоновий діальдегід;гидроперекиси ліпідів;дієнові кон'югати;селезінка;malonic dialdehyde;lipid hydroperoxides;diene conjugates;spleen;liver
Дата публікації: 2003
Видавництво: Вінницький державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Цехмістренко С.І. Пероксидне окислення ліпідів у деяких паренхіматозних органах курчат-бройлерів / С.І.Цехмістренко, В.В.Вітинський, М.М.Сімоненко // Сучасна аграрна наука: напрями досліджень, стан і перспективи. – Вінниця, 2003. – С. 223–227.
Короткий огляд (реферат): Досліджено показники малонового діальдегіду, гідропероксидів ліпідів і дієнових кон'югатів в селезінці та печінці курчат-бройлерів
Опис: The indices of malondialdehyde, lipid hydroperoxides and diene conjugates in the spleen and liver of chicken broilers were studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3978
УДК: 636.5.053:612.352.2/612.418:577.125.33
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Peroksydne_okysnennia.pdf3,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.