Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3978
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorВітинський, Віталій Володимирович-
dc.contributor.authorVitynskyi, Vitalii-
dc.contributor.authorСімоненко, Михайло Михайлович-
dc.contributor.authorSimonenkо, Mykhailo-
dc.date.accessioned2020-02-03T20:21:02Z-
dc.date.available2020-02-03T20:21:02Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationЦехмістренко С.І. Пероксидне окислення ліпідів у деяких паренхіматозних органах курчат-бройлерів / С.І.Цехмістренко, В.В.Вітинський, М.М.Сімоненко // Сучасна аграрна наука: напрями досліджень, стан і перспективи. – Вінниця, 2003. – С. 223–227.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3978-
dc.descriptionThe indices of malondialdehyde, lipid hydroperoxides and diene conjugates in the spleen and liver of chicken broilers were studied.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено показники малонового діальдегіду, гідропероксидів ліпідів і дієнових кон'югатів в селезінці та печінці курчат-бройлерівuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВінницький державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмалоновий діальдегідuk_UA
dc.subjectгидроперекиси ліпідівuk_UA
dc.subjectдієнові кон'югатиuk_UA
dc.subjectселезінкаuk_UA
dc.subjectmalonic dialdehydeuk_UA
dc.subjectlipid hydroperoxidesuk_UA
dc.subjectdiene conjugatesuk_UA
dc.subjectspleenuk_UA
dc.subjectliveruk_UA
dc.titleПероксидне окислення ліпідів у деяких паренхіматозних органах курчат-бройлерівuk_UA
dc.title.alternativePeroxide lipid oxidation in some parenchymal organs of broiler chickensuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.5.053:612.352.2/612.418:577.125.33uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Peroksydne_okysnennia.pdf3,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.