Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946
Title: | Перспективи виробництва органічної яловичини. |
Other Titles: | Prospects for the production of organic beef. |
Authors: | Ластовська, Ірина Олександрівна Lastovska, Iryna Косіор, Леся Тарасівна Kosior, Lesia Пірова, Людмила Вікторівна Pirova, Liudmyla |
Keywords: | органічне виробництво яловичини;пасовищне утримання бугайців;інтенсивність виробництва;organic beef production;pasture keeping animals;production intensity |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Citation: | Ластовська І.О.Перспективи виробництва органічної яловичини / І.О. Ластовська, Л.Т. Косіор. Л.В. Пірова // Матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково- практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека». - Житомир:Вид.-во ЖНАЕУ. - 2019.- С. 241-243. |
Abstract: | Досліджено перспективи виробництва органічної яловичини. Науково обгрунтовані заходи з виробництва органічної яловичини доможуть врегулювати використання сільськогосподарських угідь, стримати процес розорювання грунтів та саме основне подолати продовольчу кризу та кліматичні зміни. |
Description: | Prospects of organic beef production have been investigated. Science-based measures for organic beef production will help to regulate the use of farmland, curb soil plowing, and most fundamentally overcome the food crisis and climate change. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946 |
ISBN: | 978-617-7684-18-2 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.2.033 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
perspectivi_virobnitstva.pdf | 67,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.