Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946
Title: Перспективи виробництва органічної яловичини.
Other Titles: Prospects for the production of organic beef.
Authors: Ластовська, Ірина Олександрівна
Lastovska, Iryna
Косіор, Леся Тарасівна
Kosior, Lesia
Пірова, Людмила Вікторівна
Pirova, Liudmyla
Keywords: органічне виробництво яловичини;пасовищне утримання бугайців;інтенсивність виробництва;organic beef production;pasture keeping animals;production intensity
Issue Date: 2019
Publisher: Житомирський національний агроекологічний університет
Citation: Ластовська І.О.Перспективи виробництва органічної яловичини / І.О. Ластовська, Л.Т. Косіор. Л.В. Пірова // Матеріали доповідей учасників VII Міжнародної науково- практичної конференції «Органічне виробництво і продовольча безпека». - Житомир:Вид.-во ЖНАЕУ. - 2019.- С. 241-243.
Abstract: Досліджено перспективи виробництва органічної яловичини. Науково обгрунтовані заходи з виробництва органічної яловичини доможуть врегулювати використання сільськогосподарських угідь, стримати процес розорювання грунтів та саме основне подолати продовольчу кризу та кліматичні зміни.
Description: Prospects of organic beef production have been investigated. Science-based measures for organic beef production will help to regulate the use of farmland, curb soil plowing, and most fundamentally overcome the food crisis and climate change.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3946
ISBN: 978-617-7684-18-2
metadata.dc.identifier.udc: 636.2.033
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
perspectivi_virobnitstva.pdf67,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.