Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3901
Назва: Модернизация продовольственного комплекса Украины в условиях европейской интеграции и глобализации
Інші назви: Modernization of the food complex of Ukraine in the context of European integration and globalization
Автори: Крисанов, Дмитрий Федосеевич
Krysanov, Dmytro
Варченко, Ольга Мироновна
Varchenko, Olga
Ключові слова: аграрный сектор экономики;agrarian sector of economy;производственный потенциал предприятия и отрасли;production potential of enterprises and industries;модернизация;modernization;евроинтеграция;eurointegration
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Крисанов Д.Ф. Модернизация продовольственного комплекса Украины в условиях европейской интеграции и глобализации / Д.Ф. Крисанов, О.М. Варченко // Buletinul Ştiinţific al Universităţii de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul. - 2015. - №. 1 (13). - С.140-156.
Короткий огляд (реферат): Progress trends and present state of production potential of agriculture and food industry are analysed in the article, the basic requirements implementation of which must be provided in the period of associative membership of Ukraine in European Union are exposed. Basic directions modernization of enterprises and industries of agrarian sector are grounded with the purpose of providing of their integration in «single normative space» of European Union taking into account the requirements of directives, technical regulations and standards, which are pulled out to the production, agrarian raw material and food products. The scenarios of modernization of enterprises are developed taking into account the present state, and also their investment possibilities and presence of technological innovations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3901
УДК: 338.439(477)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
modernyzatsyia.pdf511,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.