Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3770
Title: Виробництво натуральних овочевих консервів: навчальний фільм
Other Titles: Production of natural vegetables preserves: Educational film
Authors: Дудник, Лідія Анатоліївна
Dudnyk, Lidia
Keywords: натуральні овочеві консерви;natural vegetables preserves;томати натуральні цілі;natural whole tomatoes;миття;washing;інспектування;inspection;сортування;grading
Issue Date: 2005
Publisher: НМЦ Немішаєве
Citation: Дудник Л.А. Виробництво натуральних овочевих консервів: навчальний фільм / Л.А. Дудник. - Немішаєве, 2005.
Abstract: Навчальний відеофільм висвітлює основні технологічні процеси виробництва натуральних овочевих консервів на комплексно-механізованій лінії. Навчальний відеофільм виготовлено з метою унаочнення навчального матеріалу з дисциплін спеціального циклу для студентів спеціальності 5.05170108 „Зберігання, консервування та переробки плодів і овочів”: “Технологічне обладнання галузі”; “Технологія переробки плодів і овочів” Він сприяє кращому засвоєнню матеріалу. Навчальний відеофільм можна використовувати для студентів вищих навчальних закладів. Тривалість 13 хв. DVD
Description: The educational film considers the main technological processes of manufacturing natural vegetables preserves at a complex-mechanized line. The educational film is made with the aim of applying visual methods in learning material in specialized cycle subjects for students of specialty 5.05170108 “Preservation, canning and processing of fruit and vegetables”, namely in “Technological equipment of the branch”; “Technology of fruit and vegetables processing”. The film assists in better learning of material. The educational film can be utilized for students of higher educational institutions. Time is 13 minutes. DVD.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3770
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vyrobnytstvo naturalnykh.mp456,55 MBUnknownView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.