Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3761
Title: Вплив дерті соєвої та сої екструдованої за різних джерел легкозасвоюваних вуглеводів на живу масу і молочну продуктивність високопродуктивних корів
Other Titles: Effect of natural soybean and soybean extruded at various sources of carbohydrate in live weight and milk productivity of high yielding cows
Authors: Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Keywords: високопродуктивні корови;соя екструдована;цукро-протеїнове відношення;молочна продуктивність;high-yield cows;soybeans extruded;sugar-protein ratio;milk yield
Issue Date: 2010
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Бомко В.С. Вплив дерті соєвої та сої екструдованої за різних джерел легкозасвоюваних вуглеводів на живу масу і молочну продуктивність високопродуктивних корів / В.С.Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 55-61.
Abstract: На підставі даних, отриманих під час проведення науково-господарського досліду, доведено, що найкращий вплив на живу масу та продуктивність високопродуктивних корів мали раціони, до складу яких входила соя екструдована в поєднанні із кормовими буряками, де було в нормі цукро-протеїнове відношення
Description: Based on data obtained during the scientific and commercial experiment proved that the best effect on live weight and high performance cows had diets that included soy extruded in combination with fodder beet, where the norm was based sugarprotein ratio.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3761
metadata.dc.identifier.udc: 636.2.086.3.034
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_derti_soievoi.pdf619,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.