Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3761
Назва: Вплив дерті соєвої та сої екструдованої за різних джерел легкозасвоюваних вуглеводів на живу масу і молочну продуктивність високопродуктивних корів
Інші назви: Effect of natural soybean and soybean extruded at various sources of carbohydrate in live weight and milk productivity of high yielding cows
Автори: Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Ключові слова: високопродуктивні корови;соя екструдована;цукро-протеїнове відношення;молочна продуктивність;high-yield cows;soybeans extruded;sugar-protein ratio;milk yield
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Бомко В.С. Вплив дерті соєвої та сої екструдованої за різних джерел легкозасвоюваних вуглеводів на живу масу і молочну продуктивність високопродуктивних корів / В.С.Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 55-61.
Короткий огляд (реферат): На підставі даних, отриманих під час проведення науково-господарського досліду, доведено, що найкращий вплив на живу масу та продуктивність високопродуктивних корів мали раціони, до складу яких входила соя екструдована в поєднанні із кормовими буряками, де було в нормі цукро-протеїнове відношення
Опис: Based on data obtained during the scientific and commercial experiment proved that the best effect on live weight and high performance cows had diets that included soy extruded in combination with fodder beet, where the norm was based sugarprotein ratio.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3761
УДК: 636.2.086.3.034
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_derti_soievoi.pdf619,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.