Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3729
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болоховська, Валентина Антонівна | - |
dc.contributor.author | Bolkhovskia, Valentyna | - |
dc.contributor.author | Болоховський, Владислав Вікторович | - |
dc.contributor.author | Bolkhovskyi, Vladyslav | - |
dc.contributor.author | Благодір, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Blagodir, Andrii | - |
dc.contributor.author | Мерзлов, Сергій Віталійович | - |
dc.contributor.author | Merzlov, Serhii | - |
dc.contributor.author | Бомко, Лідія Григорівна | - |
dc.contributor.author | Bomko, Lidiia | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-21T18:23:38Z | - |
dc.date.available | 2020-01-21T18:23:38Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Удосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлаз / В.А.Болоховська, В.В.Болоховський, А.М.Благодір та ін. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 28-31. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3729 | - |
dc.description | It was conducted researches in relation to the correction of content Cu in a nourishing environment for the stamm of Asp. terreus with the purpose of receipt the enzymes with cellulose activity in the conditions of productive laboratories Ltd. "BТУCenter" of city Ladizhin Vinnytsya area. Introduction of 0,05 mg/l of nourishing environment of Cu in an organicmineral form results in the increase of activity of cellulose enzymes in a culture liquid on 14,0 %. | uk_UA |
dc.description.abstract | В умовах виробничих лабораторій ПП "БТУ-Центр" м. Ладижин Вінницької області проведені дослідження щодо корекції вмісту Купруму в живильному середовищі для штаму Аsр. tеrrеus з метою одержання ферментів із целюлолітичною активністю. Введення 0,05 мг/л поживного середовища Купруму в органічно-мінеральній формі призводить до підвищення активності целюлолітичних ферментів у культуральній рідині на 14,0 %. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | поживне середовище | uk_UA |
dc.subject | штам | uk_UA |
dc.subject | ферменти | uk_UA |
dc.subject | целюлолітична активність | uk_UA |
dc.subject | Купрум | uk_UA |
dc.subject | nutritious environment | uk_UA |
dc.subject | stamm | uk_UA |
dc.subject | enzym | uk_UA |
dc.subject | cellulose activity | uk_UA |
dc.subject | Сuprum | uk_UA |
dc.title | Удосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлаз | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of structure of nutritious environment for biotechnology of cellulases reception | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 573.6:615.35:577.15:636.087.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Udoskonalennia_skladu.pdf | 591,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.