Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3729
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолоховська, Валентина Антонівна-
dc.contributor.authorBolkhovskia, Valentyna-
dc.contributor.authorБолоховський, Владислав Вікторович-
dc.contributor.authorBolkhovskyi, Vladyslav-
dc.contributor.authorБлагодір, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorBlagodir, Andrii-
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorБомко, Лідія Григорівна-
dc.contributor.authorBomko, Lidiia-
dc.date.accessioned2020-01-21T18:23:38Z-
dc.date.available2020-01-21T18:23:38Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationУдосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлаз / В.А.Болоховська, В.В.Болоховський, А.М.Благодір та ін. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 28-31.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3729-
dc.descriptionIt was conducted researches in relation to the correction of content Cu in a nourishing environment for the stamm of Asp. terreus with the purpose of receipt the enzymes with cellulose activity in the conditions of productive laboratories Ltd. "BТУCenter" of city Ladizhin Vinnytsya area. Introduction of 0,05 mg/l of nourishing environment of Cu in an organicmineral form results in the increase of activity of cellulose enzymes in a culture liquid on 14,0 %.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах виробничих лабораторій ПП "БТУ-Центр" м. Ладижин Вінницької області проведені дослідження щодо корекції вмісту Купруму в живильному середовищі для штаму Аsр. tеrrеus з метою одержання ферментів із целюлолітичною активністю. Введення 0,05 мг/л поживного середовища Купруму в органічно-мінеральній формі призводить до підвищення активності целюлолітичних ферментів у культуральній рідині на 14,0 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectпоживне середовищеuk_UA
dc.subjectштамuk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectцелюлолітична активністьuk_UA
dc.subjectКупрумuk_UA
dc.subjectnutritious environmentuk_UA
dc.subjectstammuk_UA
dc.subjectenzymuk_UA
dc.subjectcellulose activityuk_UA
dc.subjectСuprumuk_UA
dc.titleУдосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлазuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of structure of nutritious environment for biotechnology of cellulases receptionuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc573.6:615.35:577.15:636.087.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_skladu.pdf591,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.