Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676
Title: Технохімічний контроль виробництва
Other Titles: Technical and chemical control of production
Authors: Дудник, Лідія Анатоліївна
Бойко, Валентина Миколаївна
Dudnyk, Lidia
Boyko, Valentine
Keywords: нормативна документація;normative documentation;методики проведення досліджень якісних показників сировини;methods of conducting testing of qualitative indicators of raw materials;готові вироби;finished products;набуття практичних навичок;acquiring practical skills
Issue Date: 2015
Publisher: Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Citation: Дудник Л.А., Бойко В.М. Технохімічний контроль виробництва. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету. 2015
Abstract: В електронному навчальному посібнику висвітлені основні питання з технохімічного контролю в переробній промисловості. Навчально - методичний посібник з контрольними завданнями, довідником понять м’ясної галузі, нормативною документацією рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170109
Description: E-textbook in subject “Technical and chemical control of production” for students of higher educational institutions I-II grades of accreditation in specialty 181 “Food technologies” EPP “Preservation, canning and processing of meat”. Teaching-methodic textbook with assessment assignments, reference book of notions in meat industry, normative documentation is recommended for teachers and self-access of both full-time and extra-mural students in specialty 5.05170109.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tehnohimichnyj kontrol' vyrobnyctva.rar39,86 MBUnknownView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.