Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676
Title: | Технохімічний контроль виробництва |
Other Titles: | Technical and chemical control of production |
Authors: | Дудник, Лідія Анатоліївна Бойко, Валентина Миколаївна Dudnyk, Lidia Boyko, Valentine |
Keywords: | нормативна документація;normative documentation;методики проведення досліджень якісних показників сировини;methods of conducting testing of qualitative indicators of raw materials;готові вироби;finished products;набуття практичних навичок;acquiring practical skills |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету |
Citation: | Дудник Л.А., Бойко В.М. Технохімічний контроль виробництва. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету. 2015 |
Abstract: | В електронному навчальному посібнику висвітлені основні питання з технохімічного контролю в переробній промисловості. Навчально - методичний посібник з контрольними завданнями, довідником понять м’ясної галузі, нормативною документацією рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170109 |
Description: | E-textbook in subject “Technical and chemical control of production” for students of higher educational institutions I-II grades of accreditation in specialty 181 “Food technologies” EPP “Preservation, canning and processing of meat”. Teaching-methodic textbook with assessment assignments, reference book of notions in meat industry, normative documentation is recommended for teachers and self-access of both full-time and extra-mural students in specialty 5.05170109. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tehnohimichnyj kontrol' vyrobnyctva.rar | 39,86 MB | Unknown | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.