Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676
Назва: Технохімічний контроль виробництва
Інші назви: Technical and chemical control of production
Автори: Дудник, Лідія Анатоліївна
Бойко, Валентина Миколаївна
Dudnyk, Lidia
Boyko, Valentine
Ключові слова: нормативна документація;normative documentation;методики проведення досліджень якісних показників сировини;methods of conducting testing of qualitative indicators of raw materials;готові вироби;finished products;набуття практичних навичок;acquiring practical skills
Дата публікації: 2015
Видавництво: Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету
Бібліографічний опис: Дудник Л.А., Бойко В.М. Технохімічний контроль виробництва. Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету. 2015
Короткий огляд (реферат): В електронному навчальному посібнику висвітлені основні питання з технохімічного контролю в переробній промисловості. Навчально - методичний посібник з контрольними завданнями, довідником понять м’ясної галузі, нормативною документацією рекомендований для викладачів та для самостійної роботи студентів денної та заочної форми навчання зі спеціальності 5.05170109
Опис: E-textbook in subject “Technical and chemical control of production” for students of higher educational institutions I-II grades of accreditation in specialty 181 “Food technologies” EPP “Preservation, canning and processing of meat”. Teaching-methodic textbook with assessment assignments, reference book of notions in meat industry, normative documentation is recommended for teachers and self-access of both full-time and extra-mural students in specialty 5.05170109.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3676
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tehnohimichnyj kontrol' vyrobnyctva.rar39,86 MBUnknownПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.