Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3566
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Guliayev-Zaytsev, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Нарижный, Сергей Анатолиевич | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-10T06:56:55Z | - |
dc.date.available | 2020-01-10T06:56:55Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Гуляев-Зайцев С.С. Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Молочна промисловість. – 2008. ─ № 3(46). – С. 65 ─ 67. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3566 | - |
dc.description | The processes of emulsification of milk and vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying device are investigated and the influence of the nature of fat on the efficiency and duration of dispergation is clarified. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы процессы эмульгирования молочного и растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние природы жира на эффективность и продолжительность диспергирования. Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив природи жиру на ефективність і тривалість диспергування. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | эмульсия | uk_UA |
dc.subject | степень дестабилизации | uk_UA |
dc.subject | заменители молочного жира | uk_UA |
dc.subject | дисперсность | uk_UA |
dc.subject | эмульгаторы | uk_UA |
dc.subject | жировые шарики | uk_UA |
dc.subject | технологическая стойкость | uk_UA |
dc.subject | спреды | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | ступінь дестабілізації | uk_UA |
dc.subject | замінники молочного жиру | uk_UA |
dc.subject | дисперсність | uk_UA |
dc.subject | емульгатори | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | технологічна стійкість | uk_UA |
dc.subject | спреди | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | degree of destabilization | uk_UA |
dc.subject | milk fat substitutes | uk_UA |
dc.subject | dispersion | uk_UA |
dc.subject | emulsifiers | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | technological stability | uk_UA |
dc.subject | spreads | uk_UA |
dc.title | Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження процесів одержання тонкодисперсних емульсій з різними видами жирової фази в роторно-вихровому емульгуючому пристрої | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of processes for producing thin dispersed emulsions with different types of fat phase in a rotary-vortex emulsing device | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yssledovanye_protsessov.pdf | 135,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.