Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3566
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич-
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorНарижный, Сергей Анатолиевич-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-10T06:56:55Z-
dc.date.available2020-01-10T06:56:55Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationГуляев-Зайцев С.С. Исследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Молочна промисловість. – 2008. ─ № 3(46). – С. 65 ─ 67.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3566-
dc.descriptionThe processes of emulsification of milk and vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying device are investigated and the influence of the nature of fat on the efficiency and duration of dispergation is clarified.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы процессы эмульгирования молочного и растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние природы жира на эффективность и продолжительность диспергирования. Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив природи жиру на ефективність і тривалість диспергування.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectэмульсияuk_UA
dc.subjectстепень дестабилизацииuk_UA
dc.subjectзаменители молочного жираuk_UA
dc.subjectдисперсностьuk_UA
dc.subjectэмульгаторыuk_UA
dc.subjectжировые шарикиuk_UA
dc.subjectтехнологическая стойкостьuk_UA
dc.subjectспредыuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectступінь дестабілізаціїuk_UA
dc.subjectзамінники молочного жируuk_UA
dc.subjectдисперсністьuk_UA
dc.subjectемульгаториuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectdegree of destabilizationuk_UA
dc.subjectmilk fat substitutesuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectemulsifiersuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectspreadsuk_UA
dc.titleИсследование процессов получения тонкодисперсных эмульсий с различными видами жировой фазы в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеuk_UA
dc.title.alternativeДослідження процесів одержання тонкодисперсних емульсій з різними видами жирової фази в роторно-вихровому емульгуючому пристроїuk_UA
dc.title.alternativeResearch of processes for producing thin dispersed emulsions with different types of fat phase in a rotary-vortex emulsing deviceuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yssledovanye_protsessov.pdf135,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.