Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3565
Назва: Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве
Інші назви: Вплив технологічних факторів на эмульгування жиру у роторно-вихровому емульгуючому пристрої
Effect of technological factors on fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device
Автори: Нарижный, Сергей Анатолиевич
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Ключові слова: эмульсия;коалесценция;дестабилизация;адсорбция;диспергирование;эмульгаторы;жировые шарики;вакуумирование;седиментационный анализ;емульсія;коалесценція;дестабілізація;адсорбція;диспергування;емульгатори;жирові кульки;вакуумування;седиментаційний аналіз;emulsion;coalescence;destabilization;adsorption;dispersion;emulsifiers;fat globules;evacuation;sedimentation analysis
Дата публікації: 2007
Бібліографічний опис: Нарижный С. А. Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.А.Нарижый // Молочна промисловість. – 2007. ─ № 5 . – С. 43-45.
Короткий огляд (реферат): Исследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как вакуумирование, температура эмульгирования и концентрация жировой фазы в эмульсии. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. Досліджено процеси емульгування рослинних жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив таких факторів, як вакуумування, температура емульгування та концентрація жирової фази в емульсії. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35 %.
Опис: The processes of the vegetable fat emulsification in a rotary-vortex emulsifying device have been studied and the effect of such parameters as vacuumizing, temperature of emulsification and the concentration of fat phase in emulsion has been found out. The optimal parameters for making the emulsion with fat content 35 % were determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3565
УДК: 664.3.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vpluv_faktoriv.pdf893,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.