Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3485
Назва: | Переробка сухопутної птиці: навчальний фільм |
Інші назви: | Processing of land birds: Educational film |
Автори: | Бєляков, Євгеній Валерійович Beliakov, Yevhenii |
Ключові слова: | сухопутна птиця, оглушення, знекровавлення, шпаріння, технологічні процеси, технологічні схеми;land birds, deafening, draining of blood, scalding, technological processes, technological diagrams |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету |
Бібліографічний опис: | Бєляков Є.В. Переробка сухопутної птиці [Електронний ресурс]: навчальний фільм / Є.В. Бєляков Є.В.;Технолого-економічний коледж БНАУ. - Біла Церква, 2013. - DVD. - Назва з екрану. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний відеофільм розкриває тему "Обробка птиці", яка передбачена навчальною програмою з дисципліни "Технологія м'яса і м'ясних продуктів". Це дасть можливість ефективніше провести заняття та якісно засвоїти навчальний матеріал. Навчальний відеофільм можна икористовувати для студентів вищих навчальних закладів, для учнів профтехучилищ та слухачів курсів підвищення кваліфікації. Він сприяє кращому засвоєнню матеріалу. Тривалість 17 хв. DVD |
Опис: | Educational film covers the theme “Poultry treatment” that is foreseen by the program in the discipline “Technology of meat and meat products”. This will give an opportunity to conduct a class more effectively and to learn the material qualitatively. The educational video film can be used for students of higher educational institutions, of professional vocational schools and in-training courses. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3485 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pererobka ptuzi.mpg | 784,84 MB | MPEG | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.