Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3228
Title: Эффективное оборудование для производства технологически стойких жировых эмульсий
Other Titles: Ефективне обладнання для виробництва технологічно стійких жирових емульсій
Effective equipment for the production of technologically resistant fat emulsions
Authors: Ересько, Георгий Алексеевич
Єресько, Георгій Олексійович
Yeres'ko, Heorgiy
Гуляев-Зайцев, Сергей Сергеевич
Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович
Guliayev-Zaytsev, Serhiy
Кимачинский, Сергей Иванович
Кімачинський, Сергій Іванович
Kimachinskiy, Serhiy
Нарижный, Сергей Анатолиевич
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: роторно-вихревой эмульсор;степень дестабилизации;заменители молочного жира;дисперсность;технологическая стойкость;спред;роторно-вихровий емульсор;ступінь дестабілізації;замінники молочного жиру;дисперсність;технологічна стійкість;rotor-vortex emulsifier;degree of destabilization;milk fat substitutes;dispersion;technological stability;spread
Issue Date: 2008
Citation: Эффективное оборудование для производства технологически стойких жировых эмульсий / Г.А.Ересько, С.С.Гуляев-Зайцев, С.И.Кимачинский, С.А.Нарижный // Молочна промисловість .– 2008 .─ № 4 .– С. 55 ─ 57.
Abstract: На основании анализа известных технических решений и экспериментальных исследований процесса диспергирования растительных и молочного жиров разработан эффективный эмульсор для получения технологически стойких жировых эмульсий при производстве спредов. Результаты работы могут быть использованы при решении практических вопросов производства вязких эмульсионных продуктов. На основі аналізу відомих технічних рішень і експериментальних досліджень процесу диспергування рослинних і молочного жирів розроблено ефективний емульсор для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. Результати роботи можуть бути використані при вирішенні практичних питань виробництва в'язких емульсійних продуктів.
Description: Based on the analysis of well-known technical solutions and experimental studies of the process of dispersing vegetable and milk fats, an effective emulsifier is developed to obtain technologically stable fat emulsions in the production of spreads. The results of the work can be used to solve practical issues of the production of viscous emulsion products.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3228
metadata.dc.identifier.udc: 664.3.033
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Эffektyvnoe_oborudovanye.pdf159,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.