Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3022
Назва: Стан впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах аквакультури
Інші назви: State of implementation of food safety management systems at aquaculture enterprises
Автори: Гриневич, Наталія Євгеніївна
Grynevych, Nataliia
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tetyana
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Prysiazhniuk, Nataliia
Слюсаренко, Алла Олександрівна
Sliusarenko, Alla
Хом’як, Олександр Андрійович
Khomiak, Oleksandr
Михальський, Олег Ральфович
Mikhalskii, Oleg
Ключові слова: HACCP;GHP;аквакультура;рибництво;рециркуляційні системи;HACCP;GHP;aquaculture;fisheries;recirculation systems
Дата публікації: вер-2019
Видавництво: ТОВ «Акцент ПП»
Бібліографічний опис: Стан впровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах аквакультури / Н.Є.Гриневич,Т.М.Димань, Н.М.Присяжнюк та ін. // Сучасні проблеми теоретичної та практичної іхтіології: Матеріали ХІІ іхтіологічної науково-практичної конференції (Дніпро, 26–28 вересня 2019 року).- Дніпро: Акцент ПП, 2019. – С.59-63.
Короткий огляд (реферат): Запровадження систем управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах аквакультури вимагає законодавство Європейського Союзу, США, Канади, Японії, Нової Зеландії та багатьох інших країн світу. У харчовій галузі сьогодні спостерігається стрімке зростання кількості впроваджень систем управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог ISO 22000: 2005, IFS, BRC. Система НАССР запроваджена та діє на 99 % українських підприємствах, які здійснюють експорт до Європейського Союзу.
Опис: The introduction of food safety management systems at aquaculture enterprises requires the legislation of the European Union, USA, Canada, Japan, New Zealand and many other countries of the world. Іn the food industry today there is a rapid increase in the number of implementation of food safety management systems in accordance with the requirements of ISO 22000: 2005, IFS, BRC. The HACCP system is implemented and operates in 99% of Ukrainian enterprises that export to the European Union. Aquaculture and fisheries today belong to such types of economic activity that can significantly improve the food balance and positively affect the increase of food safety in Ukraine.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3022
ISBN: 978-966-921-239-9
УДК: 597.2/.5:001(062.552)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Stan_vprvadzhennia.pdf312 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.