Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945
Title: | Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней |
Other Titles: | Сhemical composition of meat for feeding protecto-active and matserazy young pigs |
Authors: | Чернявський, Олександр Олександрович Cherniavskyi, Oleksandr |
Keywords: | молодняк свиней;раціони;протекто-актив;мацераза;м'ясо;туша;young pigs;rations;Protecto-active;Matseraza;meat |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Чернявський О.О. Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней / О.О.Чернявський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.6(88) .- С. 80-83. |
Abstract: | Показано вплив згодовування протекто-активу та мацерази на хімічний склад м’яса та печінки у молодняку свиней. Встановлено, що протекто-актив у комплексі з мацеразою сприяє підвищенню вмісту протеїну у м’ясі тварин 3- та 4-ї дослідних груп на 0,8–0,9 %, порівняно з контрольними аналогами, а хімічний аналіз середньої проби печінки свідчить про відсутність істотної різниці між досліджуваними групами тварин. |
Description: | The influence of feeding Protecto-active and Matserazа the chemical composition of meat and liver in young pigs. Found that Protecto-active together with Matserazа promotes protein content in meat, the animals of the 3rd and 4th experimental group by 0.8 - 0.9%, compared with control counterparts, as chemical analysis of the average sample liver shows no significant difference between the studied groups of animals. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.4.053.087.8:612.1 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Khimichnyi_sklad_miasa.pdf | 527,43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.