Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945
Title: Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней
Other Titles: Сhemical composition of meat for feeding protecto-active and matserazy young pigs
Authors: Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Keywords: молодняк свиней;раціони;протекто-актив;мацераза;м'ясо;туша;young pigs;rations;Protecto-active;Matseraza;meat
Issue Date: 2011
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Чернявський О.О. Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней / О.О.Чернявський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.6(88) .- С. 80-83.
Abstract: Показано вплив згодовування протекто-активу та мацерази на хімічний склад м’яса та печінки у молодняку свиней. Встановлено, що протекто-актив у комплексі з мацеразою сприяє підвищенню вмісту протеїну у м’ясі тварин 3- та 4-ї дослідних груп на 0,8–0,9 %, порівняно з контрольними аналогами, а хімічний аналіз середньої проби печінки свідчить про відсутність істотної різниці між досліджуваними групами тварин.
Description: The influence of feeding Protecto-active and Matserazа the chemical composition of meat and liver in young pigs. Found that Protecto-active together with Matserazа promotes protein content in meat, the animals of the 3rd and 4th experimental group by 0.8 - 0.9%, compared with control counterparts, as chemical analysis of the average sample liver shows no significant difference between the studied groups of animals.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945
metadata.dc.identifier.udc: 636.4.053.087.8:612.1
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Khimichnyi_sklad_miasa.pdf527,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.