Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945
Назва: | Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней |
Інші назви: | Сhemical composition of meat for feeding protecto-active and matserazy young pigs |
Автори: | Чернявський, Олександр Олександрович Cherniavskyi, Oleksandr |
Ключові слова: | молодняк свиней;раціони;протекто-актив;мацераза;м'ясо;туша;young pigs;rations;Protecto-active;Matseraza;meat |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Чернявський О.О. Хімічний склад м’яса за згодовування протекто-активу та мацерази молодняку свиней / О.О.Чернявський // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2011 .- Вип.6(88) .- С. 80-83. |
Короткий огляд (реферат): | Показано вплив згодовування протекто-активу та мацерази на хімічний склад м’яса та печінки у молодняку свиней. Встановлено, що протекто-актив у комплексі з мацеразою сприяє підвищенню вмісту протеїну у м’ясі тварин 3- та 4-ї дослідних груп на 0,8–0,9 %, порівняно з контрольними аналогами, а хімічний аналіз середньої проби печінки свідчить про відсутність істотної різниці між досліджуваними групами тварин. |
Опис: | The influence of feeding Protecto-active and Matserazа the chemical composition of meat and liver in young pigs. Found that Protecto-active together with Matserazа promotes protein content in meat, the animals of the 3rd and 4th experimental group by 0.8 - 0.9%, compared with control counterparts, as chemical analysis of the average sample liver shows no significant difference between the studied groups of animals. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2945 |
УДК: | 636.4.053.087.8:612.1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Khimichnyi_sklad_miasa.pdf | 527,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.