Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2821
Назва: Мікроміцети зерна пшениці в Україні
Інші назви: Wheat grain micromycetes in Ukraine
Автори: Островський, Денис Миколайович
Ostrovsky, Denis
Ключові слова: КУО;мікобіота;мікроміцети;мікотоксини;Aspergillus;Alternaria;Mucor;Penicillium;Phoma;Mycelia
Дата публікації: 2019
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Островський Д.М. Мікроміцети зерна пшениці в Україні / Д.М. Островський // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. "Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Актуальні проблеми ветеринарної медицини" ( БНАУ, 31 жовтня 2019 р.). - Біла Церква, 2019. - С.40-41.
Короткий огляд (реферат): Пшениця (Triticum aestivum L.) – одна з найважливіших серед сільськогосподарських харчових і кормових культур з моменту її створення, основа для харчування людини і має величезне економічне значення в усьому світі. Нині відомо більше 300 видів грибівпродуцентів мікотоксинів. Особливо небезпечними серед них вважають гриби родів Aspergillus, Fusarium та Penicillium.
Опис: Wheat (Triticum aestivum L.) is one of the most important among the agricultural food and feed crops since its creation, the basis for human nutrition and has of enormous economic value worldwide. Currently, more than 300 species of fungi are known to produce mycotoxins. Particularly dangerous among them are mushrooms of the genus Aspergillus, Fusarium and Penicillium.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2821
УДК: 619:616–071:579:616.992.28:636.085
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mikromicety_zerna.pdf461,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.