Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2642
Назва: | Якість продукції свиней на відгодівлі за згодовування пребіотика в складі комбікормів |
Інші назви: | Production quality of pigs for fattening for feeding of prebiotic in compound feed |
Автори: | Кузьменко, Оксана Анатоліївна Kuzmenko, Oksana |
Ключові слова: | cвині;комбікорм;пребіотик;кормовий антибіотик;мананолігосахариди;фізико-хімічні властивості;pigs;feed;prebiotic;feed antibiotic;manannoligosaharidy;physico-chemical properties |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | НУБіП України |
Бібліографічний опис: | Кузьменко О. А. Якість продукції свиней на відгодівлі за згодовування пребіотика в складі комбікормів / О.А.Кузьменко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» .- Київ, 2013 .- Вип. 190 .- С. 137-140. |
Короткий огляд (реферат): | Показано фізико-хімічні властивості м’яса і сала за згодовування в складі комбікорму пребіотику Біо-Мос у порівнянні з кормовим антибіотиком Біовіт. Введення пребіотика Біо-Мос до складу комбікорму в кількості 0,06 % за масою упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на показники якості продукції свиней. |
Опис: | Displaying physico-chemical properties of meat and fat when fed as part of feed prebiotic Bio-Mos compared to feed antibiotics Biovit. Introduction prebiotic Bio-Mos in the feed in an amount of 0,06 % by weight for the entire fattening period has a positive effect on quality of production of pigs. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2642 |
ISSN: | 2222-8578 |
УДК: | 636.4.087.8:637.5.04 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yakist_produktsii_svynei.pdf | 314,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.