Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2642
Назва: Якість продукції свиней на відгодівлі за згодовування пребіотика в складі комбікормів
Інші назви: Production quality of pigs for fattening for feeding of prebiotic in compound feed
Автори: Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Ключові слова: cвині;комбікорм;пребіотик;кормовий антибіотик;мананолігосахариди;фізико-хімічні властивості;pigs;feed;prebiotic;feed antibiotic;manannoligosaharidy;physico-chemical properties
Дата публікації: 2013
Видавництво: НУБіП України
Бібліографічний опис: Кузьменко О. А. Якість продукції свиней на відгодівлі за згодовування пребіотика в складі комбікормів / О.А.Кузьменко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» .- Київ, 2013 .- Вип. 190 .- С. 137-140.
Короткий огляд (реферат): Показано фізико-хімічні властивості м’яса і сала за згодовування в складі комбікорму пребіотику Біо-Мос у порівнянні з кормовим антибіотиком Біовіт. Введення пребіотика Біо-Мос до складу комбікорму в кількості 0,06 % за масою упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на показники якості продукції свиней.
Опис: Displaying physico-chemical properties of meat and fat when fed as part of feed prebiotic Bio-Mos compared to feed antibiotics Biovit. Introduction prebiotic Bio-Mos in the feed in an amount of 0,06 % by weight for the entire fattening period has a positive effect on quality of production of pigs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2642
ISSN: 2222-8578
УДК: 636.4.087.8:637.5.04
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakist_produktsii_svynei.pdf314,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.