Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2642
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2019-11-05T13:05:59Z-
dc.date.available2019-11-05T13:05:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКузьменко О. А. Якість продукції свиней на відгодівлі за згодовування пребіотика в складі комбікормів / О.А.Кузьменко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» .- Київ, 2013 .- Вип. 190 .- С. 137-140.uk_UA
dc.identifier.issn2222-8578-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2642-
dc.descriptionDisplaying physico-chemical properties of meat and fat when fed as part of feed prebiotic Bio-Mos compared to feed antibiotics Biovit. Introduction prebiotic Bio-Mos in the feed in an amount of 0,06 % by weight for the entire fattening period has a positive effect on quality of production of pigs.uk_UA
dc.description.abstractПоказано фізико-хімічні властивості м’яса і сала за згодовування в складі комбікорму пребіотику Біо-Мос у порівнянні з кормовим антибіотиком Біовіт. Введення пребіотика Біо-Мос до складу комбікорму в кількості 0,06 % за масою упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на показники якості продукції свиней.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУБіП Україниuk_UA
dc.subjectcвиніuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectпребіотикuk_UA
dc.subjectкормовий антибіотикuk_UA
dc.subjectмананолігосахаридиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивостіuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectprebioticuk_UA
dc.subjectfeed antibioticuk_UA
dc.subjectmanannoligosaharidyuk_UA
dc.subjectphysico-chemical propertiesuk_UA
dc.titleЯкість продукції свиней на відгодівлі за згодовування пребіотика в складі комбікормівuk_UA
dc.title.alternativeProduction quality of pigs for fattening for feeding of prebiotic in compound feeduk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.4.087.8:637.5.04uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakist_produktsii_svynei.pdf314,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.