Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2587
Назва: Risks of dairy farming in Ukraine and ways of their minimization and neutralization
Інші назви: Ризики молочного скотарства України та напрями їх мінімізації і нейтралізації
Автори: Varchenko, Olga
Варченко, Ольга Миронівна
Radko, Vitalii
Радько, Віталій Іванович
Rudych, Oksana
Рудич, Оксана Олександрівна
Svynous, Ivan
Свиноус, Іван Вікторович
Tkachenko, Kateryna
Ткаченко, Катерина Віталіївна
Ключові слова: dairy farming;молочне скотарство;industry risk;галузевий ризик;natural risk;природний ризик;technological risk;технологічний ризик;ecological risk;екологічний ризик;market-related risk;ринковий ризик
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Risks of dairy farming in Ukraine and ways of their minimization and neutralization / O. Varchenko, V. Radko, O. Rudych and at. // Agricultural Science and Practice. - 2019. -Vol. 6. - No. 1. - P. 41-59.
Короткий огляд (реферат): The systematization of risks in dairy farming should be performed in accordance to the total system of their manifestation and to specialized identifi cation which characterizes specifi cities of this sphere. The probability of most risks, occurring in dairy production, is considerably dependent on the effi ciency of managers of agricultural enterprises and partially on legislative and executive branches of power (in the part of legislative provisions). Currently the mitigation of environmental risks is possible only on condition of searching for internal reserves of ensuring the stability of dairy farming, which envisages creating conditions for production of high quality milk, minimization of expenses for its production and sale, compliance with agreements with contractors.
Опис: Систематизація ризиків молочного скотарства повинна проводитись відповідно до загальної системи їх прояву, а також відповідно до спеціалізованої ідентифікації, яка характеризує специфічні особливості галузі. Ймовірність прояву більшості ризиків, які виникають у процесі виробництва молока, визначально залежить від ефективної діяльності менеджменту сільськогосподарських підприємств і частково від законодавчої та виконавчої влади (у частині законодавчого забезпечення). У нинішніх умовах нівелювання прояву ризиків зовнішнього середовища можливе лише за умови пошуку внутрішніх резервів забезпечення стійкості молочного скотарства, що передбачає створення умов для виробництва високоякісного молока, мінімізацію витрат на його виробництво та реалізацію, дотримання договірних умов з контрагентами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2587
ISSN: 2312-3370
УДК: 330.131.7:636.2.034 (477)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
risks_of_dairy.pdf511,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.