Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2568
Title: | Сучасний стан та тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродукції |
Other Titles: | Modern state and progress of market of meat and myasoprodukcii trends |
Authors: | Шуст, Олена Анатоліївна Shust, Olena |
Keywords: | структура виробництва;Pattern of production;соціальна інфраструктура;social infrastructure;рентабельність виробництва;profitability of production;закупівельні ціни;purchase prices |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Шуст О.А. Сучасний стан та тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродукції / О.А. Шуст // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2010. - Вип. 4(81). - С. 123-128. |
Abstract: | Досліджені тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродукції, встановлені причини нинішньої ситуації на ринку, зокрема, низька рентабельність виробництва м'яса, що зумовлено низькими закупівельними цінами з боку переробників і високою собівартістю виробництва |
Description: | Progress of market of meat and myasoprodukcii trends are investigational, reasons of present situation are set at the market, in particular, low profitability of production of meat, that is predefined low purchase prices from the side of pererabotchikov and high production cost. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2568 |
metadata.dc.identifier.udc: | 338.439.5.637.5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
suchasnyj_stan.pdf | 245,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.