Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2568
Назва: Сучасний стан та тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродукції
Інші назви: Modern state and progress of market of meat and myasoprodukcii trends
Автори: Шуст, Олена Анатоліївна
Shust, Olena
Ключові слова: структура виробництва;Pattern of production;соціальна інфраструктура;social infrastructure;рентабельність виробництва;profitability of production;закупівельні ціни;purchase prices
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Шуст О.А. Сучасний стан та тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродукції / О.А. Шуст // Економіка та управління АПК: зб. наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2010. - Вип. 4(81). - С. 123-128.
Короткий огляд (реферат): Досліджені тенденції розвитку ринку м’яса та м’ясопродукції, встановлені причини нинішньої ситуації на ринку, зокрема, низька рентабельність виробництва м'яса, що зумовлено низькими закупівельними цінами з боку переробників і високою собівартістю виробництва
Опис: Progress of market of meat and myasoprodukcii trends are investigational, reasons of present situation are set at the market, in particular, low profitability of production of meat, that is predefined low purchase prices from the side of pererabotchikov and high production cost.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2568
УДК: 338.439.5.637.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
suchasnyj_stan.pdf245,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.