Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2426
Title: Організаційно-економічні підходи розвитку ринків продукції племінного свинарства в Україні
Other Titles: Organizational and economic approaches to the development of markets for breeding pig production in Ukraine
Authors: Хахула, Богдан Валерійович
Khakhula, Bogdan
Keywords: племінне свинарство;breeding pig breeding;держава;state;конкурентоспроможність;competitiveness;ринок м’ясної продукції;the meat market products
Issue Date: 2018
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Хахула Б.В. Організаційно-економічні підходи розвитку ринків продукції племінного свинарства в Україні / Б.В. Хахула // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Стратегічні пріоритети розвитку аграрної освіти та науки в інноваційному розвитку агросфери: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 27-28 вересня 2018 року. - Біла Церква: БНАУ, 2018. - С.69-71.
Abstract: Встановлено, що одним із чинників забезпечення відродження племінного свинарства в Україні повинно стати дієве економічне регулювання ринку продукції. Висвітлено проблеми досягнення стабільного функціонування ринку продукції племінного свинарства, яка забезпечить не лише виживання, й неперервний розвиток на інноваційній основі.
Description: It has been established that one of the factors of ensuring the revival of breeding pig breeding in Ukraine should become an effective economic regulation of the product market. The problems of achievement of a stable functioning of the market of production of the breeding stock are highlighted pig breeding, which will ensure not only survival and continuous development on an innovative basis.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2426
metadata.dc.identifier.udc: 338.439.5:636.4
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
rynok_produkciyi_pleminnogo.pdf247,9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.