Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2426
Назва: Організаційно-економічні підходи розвитку ринків продукції племінного свинарства в Україні
Інші назви: Organizational and economic approaches to the development of markets for breeding pig production in Ukraine
Автори: Хахула, Богдан Валерійович
Khakhula, Bogdan
Ключові слова: племінне свинарство;breeding pig breeding;держава;state;конкурентоспроможність;competitiveness;ринок м’ясної продукції;the meat market products
Дата публікації: 2018
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Хахула Б.В. Організаційно-економічні підходи розвитку ринків продукції племінного свинарства в Україні / Б.В. Хахула // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Стратегічні пріоритети розвитку аграрної освіти та науки в інноваційному розвитку агросфери: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції 27-28 вересня 2018 року. - Біла Церква: БНАУ, 2018. - С.69-71.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що одним із чинників забезпечення відродження племінного свинарства в Україні повинно стати дієве економічне регулювання ринку продукції. Висвітлено проблеми досягнення стабільного функціонування ринку продукції племінного свинарства, яка забезпечить не лише виживання, й неперервний розвиток на інноваційній основі.
Опис: It has been established that one of the factors of ensuring the revival of breeding pig breeding in Ukraine should become an effective economic regulation of the product market. The problems of achievement of a stable functioning of the market of production of the breeding stock are highlighted pig breeding, which will ensure not only survival and continuous development on an innovative basis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2426
УДК: 338.439.5:636.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
rynok_produkciyi_pleminnogo.pdf247,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.