Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2330
Назва: Органолептичні показники та біологічна цінність риби ураженої личинками цестоди LIGULA INTESTINALIS
Інші назви: Organoleptic and biological the value of fish damaged by larvae cesto LIGULA INTESTINAL
Автори: Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Джмиль, Владимир Иванович
Ключові слова: LIGULA INTESTINALIS;цестоди;cestos;Органолептичні показники;Organoleptic characteristics;риба;fish
Дата публікації: 2009
Бібліографічний опис: Джміль В.І. Органолептичні показники та біологічна цінність риби ураженої личинками цестоди LIGULA INTESTINALIS / В.І. Джміль // XIV конференція українського наукового товариства паразитологів ( 21–24 вересня 2009 р.). - Київ, 2009. - С.35.
Короткий огляд (реферат): Однією з важливих галузей народного господарства є рибництво, яке забезпечує населення України рибою та рибними продуктами. Важливим аспектом успішного рибництва є епізоотичне благополуччя рибницьких водойм. Останнім часом широкого розповсюдження набули паразитарні хвороби риб, у тому числі й лігульоз. Нами досліджені органолептичні показники та відносна біологічна цінність коропів інвазованих личинками цестоди Ligula intestinalis різного ступеню ураження.
Опис: One of the important sectors of the national economy is fish farming, which provides the population of Ukraine with fish and fish products. An important aspect of successful fish farming is epizootic well-being fish-water reservoirs. Recently, widespread acquisition parasitic diseases of fish, including ligulosis. We studied organoleptic parameters and relative biological The value of carps infested with larvae of cestodes of Ligula intestinalis is different degree of defeat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2330
УДК: 619:616.995.121:639
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
organoleptychni_pokaznyky.pdf195,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.