Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2254
Назва: Вміст основних продуктів перекисного окислення ліпідів в органах травлення курей
Інші назви: The content of the main products of lipid peroxidation in chicken digestive organs
Содержание основных продуктов перекисного окисления липидов в органах пищеварения кур
Автори: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Ключові слова: каталаза;перекисне окислення ліпідів;малоновий діальдегід;гідропероксиди ліпідів;курчата;травний тракт;catalase;peroxide lipid oxidation;malonic dialdehyde;lipid hydroperoxides;chickens;digestive tract;перекисное окисление липидов;малоновый диальдегид;гидропероксиды липидов;пищеварительный тракт
Дата публікації: 1998
Видавництво: Білоцерківський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Цехмістренко С.І. Вміст основних продуктів перекисного окислення ліпідів в органах травлення курей / С.І.Цехмістренко // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету: збірник наукових праць . – Біла Церква, 1998. – Вип. 4, Ч. 1. – С. 328–330.
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що в умовах високої радіаційної активності в організмі змінюються обмінні процеси, спрямовані на видалення токсичного агента. В цьому випадку активність каталази, вміст продуктів перекисного окислення ліпідів змінюється. Установлено, что в условиях высокой радиационной активности в организме изменяются обменные процессы, направленные на удаление токсического агента. В этом случае активность каталазы, содержание продуктов перекисного окисления липидов изменяется.
Опис: The explarations have prooved that in the high radiactive rone in organism change the methobic processes, directed on the toxic action agent removing. In this case the catalase activity, the humber of lipid oxidire products changes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2254
УДК: 577.152.1/.2:577.1:636.52/.58
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vmist_osnovnykh.pdf2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.