Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2254
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.date.accessioned2019-06-21T09:50:53Z-
dc.date.available2019-06-21T09:50:53Z-
dc.date.issued1998-
dc.identifier.citationЦехмістренко С.І. Вміст основних продуктів перекисного окислення ліпідів в органах травлення курей / С.І.Цехмістренко // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету: збірник наукових праць . – Біла Церква, 1998. – Вип. 4, Ч. 1. – С. 328–330.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2254-
dc.descriptionThe explarations have prooved that in the high radiactive rone in organism change the methobic processes, directed on the toxic action agent removing. In this case the catalase activity, the humber of lipid oxidire products changes.uk_UA
dc.description.abstractВстановлено, що в умовах високої радіаційної активності в організмі змінюються обмінні процеси, спрямовані на видалення токсичного агента. В цьому випадку активність каталази, вміст продуктів перекисного окислення ліпідів змінюється. Установлено, что в условиях высокой радиационной активности в организме изменяются обменные процессы, направленные на удаление токсического агента. В этом случае активность каталазы, содержание продуктов перекисного окисления липидов изменяется.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкаталазаuk_UA
dc.subjectперекисне окислення ліпідівuk_UA
dc.subjectмалоновий діальдегідuk_UA
dc.subjectгідропероксиди ліпідівuk_UA
dc.subjectкурчатаuk_UA
dc.subjectтравний трактuk_UA
dc.subjectcatalaseuk_UA
dc.subjectperoxide lipid oxidationuk_UA
dc.subjectmalonic dialdehydeuk_UA
dc.subjectlipid hydroperoxidesuk_UA
dc.subjectchickensuk_UA
dc.subjectdigestive tractuk_UA
dc.subjectперекисное окисление липидовuk_UA
dc.subjectмалоновый диальдегидuk_UA
dc.subjectгидропероксиды липидовuk_UA
dc.subjectпищеварительный трактuk_UA
dc.titleВміст основних продуктів перекисного окислення ліпідів в органах травлення курейuk_UA
dc.title.alternativeThe content of the main products of lipid peroxidation in chicken digestive organsuk_UA
dc.title.alternativeСодержание основных продуктов перекисного окисления липидов в органах пищеварения курuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc577.152.1/.2:577.1:636.52/.58uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vmist_osnovnykh.pdf2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.