Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2144
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петровна | - |
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-11T15:59:46Z | - |
dc.date.available | 2019-06-11T15:59:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Ферментированный напиток из козьего молока с цикорием / О.П.Гребельник // Аграрная наука – сельскому хозяйству. XIV Международная научно-практическая конференция: сборник материалов .В 2-х книгах .- Барнаул, 2019 .- Кн. 2 .- С. 124-126. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-5-94485-311-0 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2144 | - |
dc.description | Fermented drink from goat's milk with chicory is created. It is proved that the introduction of 1.4% chicory improves the organoleptic properties of a fermented milk drink, masks the characteristic "goat" taste and aroma. The dynamics of the fermentation of the model mixture was investigated. The introduction of chicory causes an increase in the initial titrated acidity of the sample, but does not have a further significant effect on the tendency of fermentation. The fermentation process takes 6 hours. The finished product has a titrated acidity of 85 ± 1 ° T. | uk_UA |
dc.description.abstract | Разработан ферментированный молочный напиток из козьего молока с цикорием. Доказано, что внесение 1,4 % цикория улучшает органолептические свойства кисломолочного напитка, маскирует характерный «козий» вкус и аромат. Исследована динамика сквашивания модельной смеси. Внесение цикория обуславливает увеличение начальной титрованной кислотности образца, но не имеет в дальнейшем существенного влияния на тенденцию ферментации. Процесс ферментации протекает за 6 часов. Готовый продукт имеет титрованную кислотность 85±1 °Т. Розроблено ферментований молочний напій з козиного молока з цикорієм. Доведено, що внесення 1,4% цикорію покращує органолептичні властивості кисломолочного напою, маскує характерний «козиний» смак і аромат. Досліджено динаміку сквашування модельної суміші. Внесення цикорію обумовлює збільшення початкової титрованої кислотності зразка, але не має в подальшому істотного впливу на тенденцію ферментації. Процес ферментації протікає за 6 годин. Готовий продукт має титровану кислотність 85±1 °Т. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.publisher | Алтайский государственный аграрный университет | uk_UA |
dc.subject | ферментированный молочный напиток | uk_UA |
dc.subject | козье молоко | uk_UA |
dc.subject | цикорий | uk_UA |
dc.subject | ферментация | uk_UA |
dc.subject | титруемая кислотность | uk_UA |
dc.subject | органолептические свойства | uk_UA |
dc.subject | ферментований молочний напій | uk_UA |
dc.subject | козине молоко | uk_UA |
dc.subject | цикорій | uk_UA |
dc.subject | ферментація | uk_UA |
dc.subject | титрована кислотність | uk_UA |
dc.subject | органолептичні властивості | uk_UA |
dc.subject | fermented milk drink | uk_UA |
dc.subject | goat's milk | uk_UA |
dc.subject | chicory | uk_UA |
dc.subject | fermentation | uk_UA |
dc.subject | titrated acidity | uk_UA |
dc.subject | organoleptic properties | uk_UA |
dc.title | Ферментированный напиток из козьего молока с цикорием | uk_UA |
dc.title.alternative | Ферментований напій з козиного молока з цикорієм | uk_UA |
dc.title.alternative | Fermented drink from goat’s milk with chicory | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.12’39:637.146.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fermentyrovannыi_napytok.pdf | 188,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.