Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2115
Title: | Сироватковий напій прямого підкислення |
Other Titles: | Whey beverage of direct acidification Сывороточный напиток прямого подкисления |
Authors: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana Скорченко, Тетяна Анатоліївна Skorchenko, Tetyana |
Keywords: | сироватковий напій прямого підкислення;пектин;лимонна кислота;яблучний сік;органолептичні показники;реологічні показники;whey beverage of direct acidification;pectin;lemon acid;apple drink;organoleptic properties;rheological properties;сывороточный напиток прямого подкисления;лимонная кислота;яблочный сок;органолептические показатели;реологические показатели |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Гребельник О.П. Сироватковий напій прямого підкислення: патент на корисну модель№ 45779 МПК (2009) А23С 21/00 / О.П.Гребельник. Т.А.Скорченко .- заявл. 12.06.2009, опублік. 25.11.2009; бюл. № 22 .- 4 с. |
Abstract: | Сироватковий напій прямого підкислення, що містить молочну неосвітлену сироватку, цукор, пектин, який відрізняється тим, що у сироватку додається підкислююча композиція з лимонної кислоти та яблучного соку, взятих у пропорції 1:50. Сывороточный напиток прямого подкисления, содержащий молочную неосветленную сыворотку, сахар, пектин, который отличается тем, что в сыворотку добавляется подкисляющая композиция с лимонной кислоты и яблочного сока, взятых в пропорции 1:50. |
Description: | Whey beverage of direct acidification containing clarified whey, sugar, pectin and others. The drink is characterized by the addition of an acidifying composition of citric acid and apple drink taken in a ratio of 1:50. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2115 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.147 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Syrovatkovyi_napii.pdf | 353,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.