Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2115
Title: Сироватковий напій прямого підкислення
Other Titles: Whey beverage of direct acidification
Сывороточный напиток прямого подкисления
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Скорченко, Тетяна Анатоліївна
Skorchenko, Tetyana
Keywords: сироватковий напій прямого підкислення;пектин;лимонна кислота;яблучний сік;органолептичні показники;реологічні показники;whey beverage of direct acidification;pectin;lemon acid;apple drink;organoleptic properties;rheological properties;сывороточный напиток прямого подкисления;лимонная кислота;яблочный сок;органолептические показатели;реологические показатели
Issue Date: 2009
Citation: Гребельник О.П. Сироватковий напій прямого підкислення: патент на корисну модель№ 45779 МПК (2009) А23С 21/00 / О.П.Гребельник. Т.А.Скорченко .- заявл. 12.06.2009, опублік. 25.11.2009; бюл. № 22 .- 4 с.
Abstract: Сироватковий напій прямого підкислення, що містить молочну неосвітлену сироватку, цукор, пектин, який відрізняється тим, що у сироватку додається підкислююча композиція з лимонної кислоти та яблучного соку, взятих у пропорції 1:50. Сывороточный напиток прямого подкисления, содержащий молочную неосветленную сыворотку, сахар, пектин, который отличается тем, что в сыворотку добавляется подкисляющая композиция с лимонной кислоты и яблочного сока, взятых в пропорции 1:50.
Description: Whey beverage of direct acidification containing clarified whey, sugar, pectin and others. The drink is characterized by the addition of an acidifying composition of citric acid and apple drink taken in a ratio of 1:50.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2115
metadata.dc.identifier.udc: 637.147
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Syrovatkovyi_napii.pdf353,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.