Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2115
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Скорченко, Тетяна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Skorchenko, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-05T11:48:21Z | - |
dc.date.available | 2019-06-05T11:48:21Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Сироватковий напій прямого підкислення: патент на корисну модель№ 45779 МПК (2009) А23С 21/00 / О.П.Гребельник. Т.А.Скорченко .- заявл. 12.06.2009, опублік. 25.11.2009; бюл. № 22 .- 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2115 | - |
dc.description | Whey beverage of direct acidification containing clarified whey, sugar, pectin and others. The drink is characterized by the addition of an acidifying composition of citric acid and apple drink taken in a ratio of 1:50. | uk_UA |
dc.description.abstract | Сироватковий напій прямого підкислення, що містить молочну неосвітлену сироватку, цукор, пектин, який відрізняється тим, що у сироватку додається підкислююча композиція з лимонної кислоти та яблучного соку, взятих у пропорції 1:50. Сывороточный напиток прямого подкисления, содержащий молочную неосветленную сыворотку, сахар, пектин, который отличается тем, что в сыворотку добавляется подкисляющая композиция с лимонной кислоты и яблочного сока, взятых в пропорции 1:50. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сироватковий напій прямого підкислення | uk_UA |
dc.subject | пектин | uk_UA |
dc.subject | лимонна кислота | uk_UA |
dc.subject | яблучний сік | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | реологічні показники | uk_UA |
dc.subject | whey beverage of direct acidification | uk_UA |
dc.subject | pectin | uk_UA |
dc.subject | lemon acid | uk_UA |
dc.subject | apple drink | uk_UA |
dc.subject | organoleptic properties | uk_UA |
dc.subject | rheological properties | uk_UA |
dc.subject | сывороточный напиток прямого подкисления | uk_UA |
dc.subject | лимонная кислота | uk_UA |
dc.subject | яблочный сок | uk_UA |
dc.subject | органолептические показатели | uk_UA |
dc.subject | реологические показатели | uk_UA |
dc.title | Сироватковий напій прямого підкислення | uk_UA |
dc.title.alternative | Whey beverage of direct acidification | uk_UA |
dc.title.alternative | Сывороточный напиток прямого подкисления | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.147 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Syrovatkovyi_napii.pdf | 353,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.