Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2083
Title: Рекомендації з оцінки вгодованості корів молочних корів в умовах безприв’язного утримання
Other Titles: Recommendations on evaluation body condition score of dairy cows breeds in loose housing farms
Authors: Борщ, Олександр Олександрович
Borshch, Oleksandr
Прийма, Сергій Володимирович
Priyma, Serhii
Борщ, Олександр Васильович
Borshch, Oleksandr
Keywords: годівля корів;лактація;фізіологічна діяльність корів;вгодованість;виробництво молока;feeding cows;lactation;physiological activity of cows;fattening;milk production;кормление коров;лактация;физиологическая деятельность коров;упитанность;производство молока
Issue Date: 2015
Publisher: Національна академія аграрних наук України; Інститут розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН; Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Борщ О.О. Рекомендації з оцінки вгодованості корів молочних корів в умовах безприв’язного утримання / О.О. Борщ, С.В. Прийма, О.В. Борщ; за ред. Рубана С.Ю. –К., 2015. – 22 с.
Abstract: У рекомендаціях наведені особливості сучасних технологій годівлі, лактації, живлення у різні періоди фізіологічної діяльності корів. Показана роль вгодованості молочної худоби в організації виробництва молока. Розглянуті методичні підходи до визначення вгодованості корів за різних технологій утримання. Для керівників господарств та підприємств, зооветспеціалістів, науковців, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів і студентів. В рекомендациях приведены особенности современных технологий кормления, лактации, питание в разные периоды физиологической деятельности коров. Показана роль упитанности молочного скота в организации производства молока. Рассмотрены методические подходы к определению упитанности коров при различных технологиях содержания. Для руководителей хозяйств и предприятий, зооветспециалистов, ученых, преподавателей высших учебных заведений, аспирантов и студентов.
Description: The recommendations show the peculiarities of modern feeding, lactation and nutrition technologies in different periods of physiological activity of cows. The role of milk cattle in milk production organization is shown. The methodical approaches to determining the fattening of cows for different maintenance technologies are considered. For managers of farms and enterprises, specialist specialists, scientists, lecturers of higher educational establishments, graduate students and students.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2083
metadata.dc.identifier.udc: 636.2.034.083.084
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rekomendatsii_z_otsinky.pdf2,12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.