Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2083
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.contributor.authorПрийма, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorPriyma, Serhii-
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorBorshch, Oleksandr-
dc.date.accessioned2019-05-27T12:59:27Z-
dc.date.available2019-05-27T12:59:27Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБорщ О.О. Рекомендації з оцінки вгодованості корів молочних корів в умовах безприв’язного утримання / О.О. Борщ, С.В. Прийма, О.В. Борщ; за ред. Рубана С.Ю. –К., 2015. – 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2083-
dc.descriptionThe recommendations show the peculiarities of modern feeding, lactation and nutrition technologies in different periods of physiological activity of cows. The role of milk cattle in milk production organization is shown. The methodical approaches to determining the fattening of cows for different maintenance technologies are considered. For managers of farms and enterprises, specialist specialists, scientists, lecturers of higher educational establishments, graduate students and students.uk_UA
dc.description.abstractУ рекомендаціях наведені особливості сучасних технологій годівлі, лактації, живлення у різні періоди фізіологічної діяльності корів. Показана роль вгодованості молочної худоби в організації виробництва молока. Розглянуті методичні підходи до визначення вгодованості корів за різних технологій утримання. Для керівників господарств та підприємств, зооветспеціалістів, науковців, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів і студентів. В рекомендациях приведены особенности современных технологий кормления, лактации, питание в разные периоды физиологической деятельности коров. Показана роль упитанности молочного скота в организации производства молока. Рассмотрены методические подходы к определению упитанности коров при различных технологиях содержания. Для руководителей хозяйств и предприятий, зооветспециалистов, ученых, преподавателей высших учебных заведений, аспирантов и студентов.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональна академія аграрних наук України; Інститут розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН; Білоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгодівля корівuk_UA
dc.subjectлактаціяuk_UA
dc.subjectфізіологічна діяльність корівuk_UA
dc.subjectвгодованістьuk_UA
dc.subjectвиробництво молокаuk_UA
dc.subjectfeeding cowsuk_UA
dc.subjectlactationuk_UA
dc.subjectphysiological activity of cowsuk_UA
dc.subjectfatteninguk_UA
dc.subjectmilk productionuk_UA
dc.subjectкормление коровuk_UA
dc.subjectлактацияuk_UA
dc.subjectфизиологическая деятельность коровuk_UA
dc.subjectупитанностьuk_UA
dc.subjectпроизводство молокаuk_UA
dc.titleРекомендації з оцінки вгодованості корів молочних корів в умовах безприв’язного утриманняuk_UA
dc.title.alternativeRecommendations on evaluation body condition score of dairy cows breeds in loose housing farmsuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc636.2.034.083.084uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rekomendatsii_z_otsinky.pdf2,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.