Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2026
Title: Технологічні аспекти у підвищенні продуктивності нутрій
Other Titles: Technological aspects in increasing the productivity of nutria
Authors: Ковальчук, Роман Володимирович
Kovalchuk, Roman
Буштрук, Марина Віталіївна
Bystryk, Maryna
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Keywords: система годівлі;повнораціонні мішанки;комбікорм;нутрії;фізіологічний стан;продукція;feeding system;feed mix;mixed fodder;nutria;physiological state;production;система кормления;полнорационные мешанки;комбикорм;нутрии;физиологическое состояние;продукция
Issue Date: 2019
Publisher: Подільський державний аграрно-технічний університет
Citation: Ковальчук Р.В. Технологічні аспекти у підвищенні продуктивності нутрій / Р.В.Ковальчук, М.В.Буштрук, О.А.Кузьменко // Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції: збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції . – Тернопіль : Крок, 2019 .- С. 227-229.
Abstract: Дотримання системи годівлі та режимів згодовування кормів нутріям залежно від фізіологічного стану упродовж усього виробничого періоду сприяє покращенню показників продуктивності та якості хутра. Здатність вчасно заготовлених кормів забезпечувати всі рівні живлення нутрій веде до підтримання всіх життєвих функцій організму тварин, що сприяє економічному витрачанню кормів на виробництво продукції. Соблюдение системы кормления и режимов скармливания кормов нутриям в зависимости от физиологического состояния на протяжении всего производственного периода способствует улучшению показателей производительности и качества меха. Способность вовремя заготовленных кормов обеспечивать все уровни питания нутрий ведет к поддержанию всех жизненных функций организма животных, способствует экономическому расходованию кормов на производство продукции.
Description: Compliance with the feeding system and feeding regimes for nutria feed, depending on the physiological state throughout the production period, contributes to the improvement of performance indicators and the quality of the fur. The ability of the harvested feed to provide all nutrition levels of nutria leads to the maintenance of all the vital functions of the body of animals, contributes to the economic expenditure of feed for production.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2026
ISBN: 978-617-692-513-2 (повне видання)
978-617-692-514-9 (частина 1)
metadata.dc.identifier.udc: 636.932.3.03
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnolohichni_aspekty.pdf226,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.