Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2026
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКовальчук, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorKovalchuk, Roman-
dc.contributor.authorБуштрук, Марина Віталіївна-
dc.contributor.authorBystryk, Maryna-
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2019-04-17T09:43:54Z-
dc.date.available2019-04-17T09:43:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКовальчук Р.В. Технологічні аспекти у підвищенні продуктивності нутрій / Р.В.Ковальчук, М.В.Буштрук, О.А.Кузьменко // Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції: збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції . – Тернопіль : Крок, 2019 .- С. 227-229.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-692-513-2 (повне видання)-
dc.identifier.isbn978-617-692-514-9 (частина 1)-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2026-
dc.descriptionCompliance with the feeding system and feeding regimes for nutria feed, depending on the physiological state throughout the production period, contributes to the improvement of performance indicators and the quality of the fur. The ability of the harvested feed to provide all nutrition levels of nutria leads to the maintenance of all the vital functions of the body of animals, contributes to the economic expenditure of feed for production.uk_UA
dc.description.abstractДотримання системи годівлі та режимів згодовування кормів нутріям залежно від фізіологічного стану упродовж усього виробничого періоду сприяє покращенню показників продуктивності та якості хутра. Здатність вчасно заготовлених кормів забезпечувати всі рівні живлення нутрій веде до підтримання всіх життєвих функцій організму тварин, що сприяє економічному витрачанню кормів на виробництво продукції. Соблюдение системы кормления и режимов скармливания кормов нутриям в зависимости от физиологического состояния на протяжении всего производственного периода способствует улучшению показателей производительности и качества меха. Способность вовремя заготовленных кормов обеспечивать все уровни питания нутрий ведет к поддержанию всех жизненных функций организма животных, способствует экономическому расходованию кормов на производство продукции.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПодільський державний аграрно-технічний університетuk_UA
dc.subjectсистема годівліuk_UA
dc.subjectповнораціонні мішанкиuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectнутріїuk_UA
dc.subjectфізіологічний станuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectfeeding systemuk_UA
dc.subjectfeed mixuk_UA
dc.subjectmixed fodderuk_UA
dc.subjectnutriauk_UA
dc.subjectphysiological stateuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectсистема кормленияuk_UA
dc.subjectполнорационные мешанкиuk_UA
dc.subjectкомбикормuk_UA
dc.subjectнутрииuk_UA
dc.subjectфизиологическое состояниеuk_UA
dc.subjectпродукцияuk_UA
dc.titleТехнологічні аспекти у підвищенні продуктивності нутрійuk_UA
dc.title.alternativeTechnological aspects in increasing the productivity of nutriauk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.932.3.03uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohichni_aspekty.pdf226,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.