Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2026
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ковальчук, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Kovalchuk, Roman | - |
dc.contributor.author | Буштрук, Марина Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Bystryk, Maryna | - |
dc.contributor.author | Кузьменко, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2019-04-17T09:43:54Z | - |
dc.date.available | 2019-04-17T09:43:54Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Ковальчук Р.В. Технологічні аспекти у підвищенні продуктивності нутрій / Р.В.Ковальчук, М.В.Буштрук, О.А.Кузьменко // Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції: збірник наукових праць міжнародної науково-практичної конференції . – Тернопіль : Крок, 2019 .- С. 227-229. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-692-513-2 (повне видання) | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-692-514-9 (частина 1) | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2026 | - |
dc.description | Compliance with the feeding system and feeding regimes for nutria feed, depending on the physiological state throughout the production period, contributes to the improvement of performance indicators and the quality of the fur. The ability of the harvested feed to provide all nutrition levels of nutria leads to the maintenance of all the vital functions of the body of animals, contributes to the economic expenditure of feed for production. | uk_UA |
dc.description.abstract | Дотримання системи годівлі та режимів згодовування кормів нутріям залежно від фізіологічного стану упродовж усього виробничого періоду сприяє покращенню показників продуктивності та якості хутра. Здатність вчасно заготовлених кормів забезпечувати всі рівні живлення нутрій веде до підтримання всіх життєвих функцій організму тварин, що сприяє економічному витрачанню кормів на виробництво продукції. Соблюдение системы кормления и режимов скармливания кормов нутриям в зависимости от физиологического состояния на протяжении всего производственного периода способствует улучшению показателей производительности и качества меха. Способность вовремя заготовленных кормов обеспечивать все уровни питания нутрий ведет к поддержанию всех жизненных функций организма животных, способствует экономическому расходованию кормов на производство продукции. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Подільський державний аграрно-технічний університет | uk_UA |
dc.subject | система годівлі | uk_UA |
dc.subject | повнораціонні мішанки | uk_UA |
dc.subject | комбікорм | uk_UA |
dc.subject | нутрії | uk_UA |
dc.subject | фізіологічний стан | uk_UA |
dc.subject | продукція | uk_UA |
dc.subject | feeding system | uk_UA |
dc.subject | feed mix | uk_UA |
dc.subject | mixed fodder | uk_UA |
dc.subject | nutria | uk_UA |
dc.subject | physiological state | uk_UA |
dc.subject | production | uk_UA |
dc.subject | система кормления | uk_UA |
dc.subject | полнорационные мешанки | uk_UA |
dc.subject | комбикорм | uk_UA |
dc.subject | нутрии | uk_UA |
dc.subject | физиологическое состояние | uk_UA |
dc.subject | продукция | uk_UA |
dc.title | Технологічні аспекти у підвищенні продуктивності нутрій | uk_UA |
dc.title.alternative | Technological aspects in increasing the productivity of nutria | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.932.3.03 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohichni_aspekty.pdf | 226,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.