Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1986
Title: Вплив різних доз біо-мосу на якість м’яса свиней
Other Titles: Іnfluence of different doses byo-mos on quality of meatof pigs
Authors: Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Keywords: свині;комбікорм;пребіотик Біо-Мос;маннанолігосахариди;антибіотик Біовіт;мікрофлора;забійні якості;морфологічний склад;фізико-хімічні властивості м’яса;pig feed;prebiotic Bio-Mos;mannanolihosaharydy;antibiotic Biovit;microflora;as lethal;morphological structure;physicochemical properties of Meat;свиньи, комбикорм, пребиотик Био-Мос, маннанолигосахариды, антибиотик Биовит, микрофлора, убойные качества, морфологический состав, физико-химические свойства мяса;свиньи;пребиотик Био-Мос;маннанолигосахариды;антибиотик Биовит;микрофлора;убойные качества;морфологический состав;физико-химические свойства мяса
Issue Date: 2009
Publisher: ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького
Citation: Кузьменко О.А. Вплив різних доз біо-мосу на якість м’яса свиней /О.А.Кузьменко // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького.- Львів, 2009 .- Т. 11, №3(42), Ч. 3 .- С. 64-70.
Abstract: Показано забійні якості свиней, морфологічний склад їх туш та фізикохімічні властивості м’яса при відгодівлі свиней до 120 кг живої маси, яким згодовували різні дози препарату Біо-Мос в складі комбікорму. Показано убойные качества свиней, морфологический состав их тушь и физико-химические свойства мяса при откорме свиней до 120 кг живой массы, которым скармливали разные дозы препарата Био-Мос в составе комбикорма
Description: Shown for slaughter qualities of pigs, morphological composition of their carcasses and physical and chemical properties of meat at fattening of pigs of to 120 kg of living mass, to which feeding different doses of the Byo-Mos preparation in composition the mixed fodder
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1986
metadata.dc.identifier.udc: 636.4.033.087.8
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_riznyh_doz.pdf527,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.