Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1986
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьменко, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-12T19:48:46Z | - |
dc.date.available | 2019-03-12T19:48:46Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Кузьменко О.А. Вплив різних доз біо-мосу на якість м’яса свиней /О.А.Кузьменко // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького.- Львів, 2009 .- Т. 11, №3(42), Ч. 3 .- С. 64-70. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1986 | - |
dc.description | Shown for slaughter qualities of pigs, morphological composition of their carcasses and physical and chemical properties of meat at fattening of pigs of to 120 kg of living mass, to which feeding different doses of the Byo-Mos preparation in composition the mixed fodder | uk_UA |
dc.description.abstract | Показано забійні якості свиней, морфологічний склад їх туш та фізикохімічні властивості м’яса при відгодівлі свиней до 120 кг живої маси, яким згодовували різні дози препарату Біо-Мос в складі комбікорму. Показано убойные качества свиней, морфологический состав их тушь и физико-химические свойства мяса при откорме свиней до 120 кг живой массы, которым скармливали разные дозы препарата Био-Мос в составе комбикорма | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького | uk_UA |
dc.subject | свині | uk_UA |
dc.subject | комбікорм | uk_UA |
dc.subject | пребіотик Біо-Мос | uk_UA |
dc.subject | маннанолігосахариди | uk_UA |
dc.subject | антибіотик Біовіт | uk_UA |
dc.subject | мікрофлора | uk_UA |
dc.subject | забійні якості | uk_UA |
dc.subject | морфологічний склад | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні властивості м’яса | uk_UA |
dc.subject | pig feed | uk_UA |
dc.subject | prebiotic Bio-Mos | uk_UA |
dc.subject | mannanolihosaharydy | uk_UA |
dc.subject | antibiotic Biovit | uk_UA |
dc.subject | microflora | uk_UA |
dc.subject | as lethal | uk_UA |
dc.subject | morphological structure | uk_UA |
dc.subject | physicochemical properties of Meat | uk_UA |
dc.subject | свиньи, комбикорм, пребиотик Био-Мос, маннанолигосахариды, антибиотик Биовит, микрофлора, убойные качества, морфологический состав, физико-химические свойства мяса | uk_UA |
dc.subject | свиньи | uk_UA |
dc.subject | пребиотик Био-Мос | uk_UA |
dc.subject | маннанолигосахариды | uk_UA |
dc.subject | антибиотик Биовит | uk_UA |
dc.subject | микрофлора | uk_UA |
dc.subject | убойные качества | uk_UA |
dc.subject | морфологический состав | uk_UA |
dc.subject | физико-химические свойства мяса | uk_UA |
dc.title | Вплив різних доз біо-мосу на якість м’яса свиней | uk_UA |
dc.title.alternative | Іnfluence of different doses byo-mos on quality of meatof pigs | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4.033.087.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_riznyh_doz.pdf | 527,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.