Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1986
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьменко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKuzmenko, Oksana-
dc.date.accessioned2019-03-12T19:48:46Z-
dc.date.available2019-03-12T19:48:46Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКузьменко О.А. Вплив різних доз біо-мосу на якість м’яса свиней /О.А.Кузьменко // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького.- Львів, 2009 .- Т. 11, №3(42), Ч. 3 .- С. 64-70.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1986-
dc.descriptionShown for slaughter qualities of pigs, morphological composition of their carcasses and physical and chemical properties of meat at fattening of pigs of to 120 kg of living mass, to which feeding different doses of the Byo-Mos preparation in composition the mixed fodderuk_UA
dc.description.abstractПоказано забійні якості свиней, морфологічний склад їх туш та фізикохімічні властивості м’яса при відгодівлі свиней до 120 кг живої маси, яким згодовували різні дози препарату Біо-Мос в складі комбікорму. Показано убойные качества свиней, морфологический состав их тушь и физико-химические свойства мяса при откорме свиней до 120 кг живой массы, которым скармливали разные дозы препарата Био-Мос в составе комбикормаuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectпребіотик Біо-Мосuk_UA
dc.subjectманнанолігосахаридиuk_UA
dc.subjectантибіотик Біовітuk_UA
dc.subjectмікрофлораuk_UA
dc.subjectзабійні якостіuk_UA
dc.subjectморфологічний складuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні властивості м’ясаuk_UA
dc.subjectpig feeduk_UA
dc.subjectprebiotic Bio-Mosuk_UA
dc.subjectmannanolihosaharydyuk_UA
dc.subjectantibiotic Biovituk_UA
dc.subjectmicroflorauk_UA
dc.subjectas lethaluk_UA
dc.subjectmorphological structureuk_UA
dc.subjectphysicochemical properties of Meatuk_UA
dc.subjectсвиньи, комбикорм, пребиотик Био-Мос, маннанолигосахариды, антибиотик Биовит, микрофлора, убойные качества, морфологический состав, физико-химические свойства мясаuk_UA
dc.subjectсвиньиuk_UA
dc.subjectпребиотик Био-Мосuk_UA
dc.subjectманнанолигосахаридыuk_UA
dc.subjectантибиотик Биовитuk_UA
dc.subjectмикрофлораuk_UA
dc.subjectубойные качестваuk_UA
dc.subjectморфологический составuk_UA
dc.subjectфизико-химические свойства мясаuk_UA
dc.titleВплив різних доз біо-мосу на якість м’яса свинейuk_UA
dc.title.alternativeІnfluence of different doses byo-mos on quality of meatof pigsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.4.033.087.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_riznyh_doz.pdf527,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.