Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1906
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБуштрук, Марина Віталіївна-
dc.contributor.authorBystryk, Maryna-
dc.date.accessioned2019-02-15T12:31:31Z-
dc.date.available2019-02-15T12:31:31Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБуштрук М.В. Особливості селекційної роботи у нутріївництві/ М.В. Буштрук// Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: матеріали державної наукової конференції.- Біла церква: БНАУ, 2017.- С. 23 – 24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1906-
dc.descriptionToday, in connection with the development of new forms of farming, the role of animal husbandry, and especially the Nutrition in private subsidiary and peasant farms significantly has grown. So, the growth of sodium in the home becomes more and more popularityuk_UA
dc.description.abstractСьогодні у зв’язку з розвитком нових форм господарювання роль звірівництва, а особливо нутріївництва в особистих підсобних і селянських господарствах значно зросла. Так, розведення нутрій в домашніх умовах набуває все більшу популярність. Сегодня в связи с развитием новых форм хозяйствования роль звероводства, особенно нутрииводства в личных подсобных и крестьянских хозяйствах значительно возросла. Так, разведение нутрий в домашних условиях приобретает все большую популярность.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectплемінна роботаuk_UA
dc.subjectнутріївництвоuk_UA
dc.subjectякість хутраuk_UA
dc.subjectзабарвленняuk_UA
dc.subjectплеменная работаuk_UA
dc.subjectнутрииводствоuk_UA
dc.subjectкачество мехаuk_UA
dc.subjectокраскаuk_UA
dc.subjectbreeding workuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectquality of furuk_UA
dc.subjectcoloringuk_UA
dc.titleОсобливості селекційної роботи у нутріївництвіuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of breeding work in nutritionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc599. 323uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Osoblyvosti_ sel.pdf305,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.