Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1875
Назва: | Якість зерна сортів пшениці твердої ярої в умовах дослідного поля Білоцерківського національного аграрного університету |
Інші назви: | Качество зерна сортов пшеницы твердой яровой в условиях учебного поля Белоцерковского национального аграрного университета Quality of grain of wheat varieties of solid spring in the conditions of the experimental field of the Bila Tserkva National Agrarian University |
Автори: | Лозінська, Тетяна Павлівна Lozinska, Tetiana |
Ключові слова: | пшениця тверда яра;durum spring wheat;погодні умови;weather conditions;потенціал продуктивності,;productivity potential;урожайність;yield;сорти;variety |
Дата публікації: | 8-гру-2017 |
Видавництво: | Інститут зрошуваного землеробства НААН |
Бібліографічний опис: | Лозінська Т.П. Якість зерна сортів пшениці твердої ярої в умовах дослідного поля БНАУ / Т.П. Лозінська // Мат. Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції «Інноваційний шлях розвитку аграрного виробництва», 08 грудня 2017 р. Інститут зрошуваного землеробства. - Херсон, 2017. С.59-60. |
Короткий огляд (реферат): | Hard Wheat Wheat: Jizel, Heritage, Isolde, Recommended Include in cross-linking programs to get a new high-quality the material |
Опис: | Визначено кращі за якістю сорти пшениці твердої ярої: Жізель, Спадщина, Ізольда, які рекомендовано включати в програми схрещування для отримання нового високоякісного матеріалу. Встaновлено, що погодні умови знaчною мірою впливaють нa формувaння вмісту білкa в зерні та склоподібність сортів пшениці твердої ярої. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1875 |
УДК: | 633.11 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ykist zerna.pdf | 643,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.