Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1875
Назва: Якість зерна сортів пшениці твердої ярої в умовах дослідного поля Білоцерківського національного аграрного університету
Інші назви: Качество зерна сортов пшеницы твердой яровой в условиях учебного поля Белоцерковского национального аграрного университета
Quality of grain of wheat varieties of solid spring in the conditions of the experimental field of the Bila Tserkva National Agrarian University
Автори: Лозінська, Тетяна Павлівна
Lozinska, Tetiana
Ключові слова: пшениця тверда яра;durum spring wheat;погодні умови;weather conditions;потенціал продуктивності,;productivity potential;урожайність;yield;сорти;variety
Дата публікації: 8-гру-2017
Видавництво: Інститут зрошуваного землеробства НААН
Бібліографічний опис: Лозінська Т.П. Якість зерна сортів пшениці твердої ярої в умовах дослідного поля БНАУ / Т.П. Лозінська // Мат. Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції «Інноваційний шлях розвитку аграрного виробництва», 08 грудня 2017 р. Інститут зрошуваного землеробства. - Херсон, 2017. С.59-60.
Короткий огляд (реферат): Hard Wheat Wheat: Jizel, Heritage, Isolde, Recommended Include in cross-linking programs to get a new high-quality the material
Опис: Визначено кращі за якістю сорти пшениці твердої ярої: Жізель, Спадщина, Ізольда, які рекомендовано включати в програми схрещування для отримання нового високоякісного матеріалу. Встaновлено, що погодні умови знaчною мірою впливaють нa формувaння вмісту білкa в зерні та склоподібність сортів пшениці твердої ярої.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1875
УДК: 633.11
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ykist zerna.pdf643,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.