Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1628
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorСеманюк, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorSemaniuk, Volodymyr-
dc.contributor.authorСалата, Володимир Зінов'євич-
dc.contributor.authorSalata, Volodymyr-
dc.date.accessioned2018-11-27T05:47:17Z-
dc.date.available2018-11-27T05:47:17Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПорівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молока / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй та ін. // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2011. – Т.13, №4(50), Ч. 4. – С.231–234.uk_UA
dc.identifier.issn2518–7554-
dc.identifier.issn2518–1327-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1628-
dc.descriptionStudies have shown that by increasing bacterial contamination of milk trend convergence results obtained for the breakdown of reductase and bacterial method. One of the practical conclusions may be next: a test for ineffective reductase in determining the cost of milk, especially if it is characterized by low bacterial contamination, but with a high degree of probability can be used for rejection of milk, resulting in poor sanitary conditions. Note that the value of reductase test is always lower than actual bacterial contamination, since in the reaction, not all groups and types of microorganisms are able toпо exert its activity dehidrohenaznu or incomplete show its extent.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах ринкової економіки фактор якості молока поряд з вартісним фактором визначає економіку реалізації молока та продуктів його перероблення. Через зниження якості молока виробники несуть великі фінансові втрати. Крім того, невідповідність молочної продукції вимогам безпеки за мікробіологічними показниками стає причиною харчових отруєнь і спалахів гострих шлунковокишкових захворювань у людини. В условиях рыночной экономики фактор качества молока вместе с ценовым фактором определяет экономику реализации молока и продуктов его переработки. Из-за снижения качества молока производители несут большие финансовые потери. Кроме того, несоответствие молочной продукции требованиям безопасности по микробиологическим показателям стает причиной пищевых отравлений и очагов острых желудочно-кишечных заболеваний у человека.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectсире молокоuk_UA
dc.subjectпастеризоване молокоuk_UA
dc.subjectзагальне бактеріальне обсіюванняuk_UA
dc.subjectpasteurized milkuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectresidual microflora.uk_UA
dc.subjectсырое молокоuk_UA
dc.subjectпастеризованное молокоuk_UA
dc.subjectобщее бактериальное обсеменениеuk_UA
dc.titleПорівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молокаuk_UA
dc.title.alternativeComparison of common determination of bacterial seeding milkuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.12:579.869uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Porivniannia_metodiv.pdf1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.