Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1628
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.contributor.author | Семанюк, Володимир Іванович | - |
dc.contributor.author | Semaniuk, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Салата, Володимир Зінов'євич | - |
dc.contributor.author | Salata, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-27T05:47:17Z | - |
dc.date.available | 2018-11-27T05:47:17Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Порівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молока / Т.М. Димань, Т.Г. Мазур, Л.П. Загоруй та ін. // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2011. – Т.13, №4(50), Ч. 4. – С.231–234. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2518–7554 | - |
dc.identifier.issn | 2518–1327 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1628 | - |
dc.description | Studies have shown that by increasing bacterial contamination of milk trend convergence results obtained for the breakdown of reductase and bacterial method. One of the practical conclusions may be next: a test for ineffective reductase in determining the cost of milk, especially if it is characterized by low bacterial contamination, but with a high degree of probability can be used for rejection of milk, resulting in poor sanitary conditions. Note that the value of reductase test is always lower than actual bacterial contamination, since in the reaction, not all groups and types of microorganisms are able toпо exert its activity dehidrohenaznu or incomplete show its extent. | uk_UA |
dc.description.abstract | В умовах ринкової економіки фактор якості молока поряд з вартісним фактором визначає економіку реалізації молока та продуктів його перероблення. Через зниження якості молока виробники несуть великі фінансові втрати. Крім того, невідповідність молочної продукції вимогам безпеки за мікробіологічними показниками стає причиною харчових отруєнь і спалахів гострих шлунковокишкових захворювань у людини. В условиях рыночной экономики фактор качества молока вместе с ценовым фактором определяет экономику реализации молока и продуктов его переработки. Из-за снижения качества молока производители несут большие финансовые потери. Кроме того, несоответствие молочной продукции требованиям безопасности по микробиологическим показателям стает причиной пищевых отравлений и очагов острых желудочно-кишечных заболеваний у человека. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | сире молоко | uk_UA |
dc.subject | пастеризоване молоко | uk_UA |
dc.subject | загальне бактеріальне обсіювання | uk_UA |
dc.subject | pasteurized milk | uk_UA |
dc.subject | raw milk | uk_UA |
dc.subject | residual microflora. | uk_UA |
dc.subject | сырое молоко | uk_UA |
dc.subject | пастеризованное молоко | uk_UA |
dc.subject | общее бактериальное обсеменение | uk_UA |
dc.title | Порівняння методів визначання загального бактеріального обсіювання молока | uk_UA |
dc.title.alternative | Comparison of common determination of bacterial seeding milk | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.12:579.869 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Porivniannia_metodiv.pdf | 1,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.