Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15154
Назва: Аналіз технології виробництва молока у СГПП імені Гагаріна та його переробки у ТОВ «Люстдорф».
Інші назви: Analysis of milk production technology at Gagarin SGPP and its processing in Lustdorf LLC.
Автори: Мудренко, Максим Миколайович
Mudrenko, Maksym
Ключові слова: велика рогата худоба;cattle;молочна продуктивність;dairy productivit;порода;breed;годівля;feeding;надій;hopes
Дата публікації: 2025
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Мудренко М. М. Аналіз технології виробництва молока у СГПП імені Гагаріна та його переробки у ТОВ «Люстдорф»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока та м'яса; Наук. керівник В. А. Ліскович, доцент.— Біла Церква, 2025. — 40 с.
Короткий огляд (реферат): Метою наукових досліджень було проведення аналізу технології виробництва молока в підприємстві та його переробки. Для реалізації нашої мети було заплановано вирішити такі завдання: провести аналіз та охарактеризувати поголів’я корів на фермі; оцінити технологію утримання тварин; дослідити ступінь годівлі корів та молодняку; розглянути особливості організації технології машинного доїння корів. Об’єктом наших досліджень є аналіз технології виробництва молока. Предметом досліджень є структура стада, рівень годівлі, та система утримання тварин, організація технологічних процесів доїння корів. Аналіз раціону годівлі корів проводили на основі деталізованих норм, за допомогою комп’ютерної техніки. В результаті проведеного аналізу технології виробництва молока спеціалістам підприємства СГПП імені Гагаріна рекомендується посилити технологічні аспекти щодо удосконалення технології виробництва могалузі молочного скотарства
Опис: The purpose of scientific research was to analyze the technology of milk production in the enterprise and its processing. It was planned to solve the following tasks for the realization of our goal: • analyze and characterize the number of cows on the farm; • evaluate the technology of keeping animals; • investigate the degree of feeding of cows and young animals; • Consider the features of the organization of machine milking of cows. The object of our research is the analysis of milk production technology. The subject of research is the structure of the herd, the level of feeding, and the system of keeping animals, the organization of technological processes of milking cows. The analysis of the diet of cows was carried out on the basis of detailed standards, using computer equipment. As a result of the analysis of the technology of milk production by specialists of the Gagarin SGPP enterprise, it is recommended to strengthen technological aspects to improve the technology of production of dairy cattle.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15154
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Mudrenko M.pdf518,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.