Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15146
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛукинюк, Владислав Васильович-
dc.contributor.authorLukiniuk, Vladislav-
dc.date.accessioned2025-12-01T08:11:03Z-
dc.date.available2025-12-01T08:11:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЛукинюк В. В. Аналіз технології виробництва яєць перепелів та їх переробка удосконалення в умовах ФГ «Новохацький» Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва продукції птахівництва та свинарства; Наук. керівник Ю. О. Машкін, доцент. — Біла Церква, 2025. — 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15146-
dc.descriptionThe economic activity of FG "Novokhatsky" and the technology of production of food eggs, namely the conditions of maintenance, feeding, sanitary and hygienic condition in the premises, light and temperature and habitual regime, are analyzed. We used zootechnical, physical and biological research methods to evaluate all technological parameters of quail egg production. FG "Novohatsky" is a farm with a closed cycle of quail egg production and has shops of the parent herd, incubatories, a herd of repair young and industrial herd of quail-laying and engages in production of quail eggs. In 2024, the number of quail-laying was 17200 goals, which is 4.2 % more than in 2022. eggs. It is established that the use of advanced production technology of quail eggs of cultivation allowed to reduce the cost of 1000 pieces of eggs by 1.4 % compared to the basic technology and is 963.9 UAH, profit and profitability increased by 10.6 % and 14.2 % and amounting to UAH 149099.57. and 180.3 %.uk_UA
dc.description.abstractПроаналізовано господарську діяльність ФГ «Новохацький» та технологію виробництва харчових перепелиних яєць, а саме умови утримання, годівлі, санітарно-гігієнічний стан в приміщеннях, світлові та температурно-вологістний режим. Для оцінки всіх технологічних параметрів виробництва перепелиних яєць нами були використані зоотехнічні, фізичні та біологічні методи досліджень. ФГ “Новохацький ” це господарство з замкнутим циклом виробництва перепелиних яєць та має цехи батьківського стада, інкубаторій, стадо ремонтного молодняку та промислове стадо перепілок-несучок і займається виробництвом яєць перепелів. У 2024 році поголів’я перепілок-несучок склало 17200 гол, що на 4,2 % більше ніж в 2022 р., несучість перепілок за останні три роки зросла на 3,2 % та склала в 2024 році 255 шт. яєць. Встановлено, що використання вдосконаленої технології виробництва перепелиних яєць вирощування дозволило знизити собівартість 1000 шт яєць на 1,4 % порівняно з базовою технологією і становить 963,9 грн., прибуток та рівень рентабельності зросли на 10,6 % та 14,2 % і становлять 149099,57 грн. та 180,3 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectперепели-несучкиuk_UA
dc.subjectlaying quailsuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectкліткові батареїuk_UA
dc.subjectcell batteriesuk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectповноцінна годівляuk_UA
dc.subjectfull feedinguk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва яєць перепелів та їх переробка удосконалення в умовах ФГ «Новохацький» Київської області.uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of quail egg production and their processing of improvement in the conditions of FG "Novokhatsky" of Kyiv region.uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Vladislav Lukiniuk.pdf393,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.