Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1498
Title: Удосконалення управління виробництвом продукції скотарства в ТОВ «Світанок-Агросвіт» Бершадського району Вінницької області
Other Titles: Improving management of production of livestock products at Svitanok-Agrosvit LLC in Bershad district, Vinnytsia region
Authors: Кепко, Валентина Миколаївна
Kepko, Valentyna
Лубченко, Сергій Миколайович
Lubchenko, Serhii
Keywords: удосконалення управління;управління виробництвом;виробництво продукції;скотарство;improvement of management;production management;production;cattle breeding
Issue Date: 2014
Publisher: ВПЦ «Візаві» (Видавець «Сочінський»)
Citation: Кепко В.М., Лубченко С.М. Удосконалення управління виробництвом продукції скотарства в ТОВ «Світанок-Агросвіт» Бершадського району Вінницької області // Менеджмент XXI століття: проблеми і перспективи: колективна монографія: матеріали IV наук.-практ. конф., присвяч. 170-річчю заснув. Уманського націон. університету садівництва. / УНУС. - Умань: ВПЦ «Візаві» (Видавець «Сочінський»), 2014. – С.81-85.
Abstract: Досліджено стан управління виробництвом продукції скотарства ТОВ «Світанок-Агросвіт», на основі яких визначено ряд недоліків, що заважають підприємству підвищувати ефективність виробництва молока та м’яса. Исследовано состояние управления производством продукции скотоводства ООО «Свитанок-Агросвит», на основе которых определен ряд недостатков, мешающих предприятию повышать эффективность производства молока и мяса. The state of Production Management Livestock production of Ltd «SvitanokAgrosvit» on which identified a number of shortcomings that prevent the company improve efficiency of milk and meat.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1498
ISBN: 978-966-304-097-4
metadata.dc.identifier.udc: 65.012.32
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Udoskonalennia upravlinnia vyrobnytstvom produktsii skotarstva .pdf2,68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.