Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14914
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКраснова, Валерія Дмитрівна-
dc.contributor.authorKrasnova, Valeria-
dc.date.accessioned2025-10-27T07:45:29Z-
dc.date.available2025-10-27T07:45:29Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКраснова В. «Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» та його переробки у ТОВ «БМК» Київської області»: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра генетики, розведення та селекції тварин; Наук. керівник І. В. Титаренко, доцент. — Біла Церква, 2025. — 42 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14914-
dc.descriptionIn the qualification thesis has been analyzed the activities of LLC "Ostrykivske", in particular the Ukrainian black and spotted cattle herds. The conditions of keeping and feeding, the milk productivity and reproductive capacity of cows, evaluation of cows for suitability for machine milking were studied. The economic efficiency of milk production in LLC «Ostrykivske» and the technology of production of ryazhanka TM "White Line" in LLC «B.MK» of Kyiv region is analyzed. LLC «Ostrykivske» has a "smart farm", which works on innovative technologies, which allows to minimize the human factor in various technological processes. LLC "Ostrykivske" in animal husbandry specializes in milk production. Here they keep a flock of Ukrainian black and rippled dairy breed with a number of cows of 1250 heads. The lactation hope is 11300 kg, the mass fraction of fat in milk - 3.90%, protein - 3.40%. The average live weight of cows is 585 kg. The duration of the service period-112 days, the dry period-60 days, the exit of calves per 100 cows-89%.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність ТОВ «Острійківське», зокрема стада української чорно-рябої молочної породи великої рогатої худоби. Було вивчено умови утримання і годівлі, молочну продуктивність і відтворювальну здатність корів, оцінку корів за придатності до машинного доїння. . Проаналізовано економічну ефективність виробництва молока у ТОВ «Острійківське» та технологію виробництва ряжанки ТМ «Біла лінія» у ТОВ «Б.МК» Київської області. У ТОВ «Острійківське» знаходиться «розумна ферма», яка працює за інноваційними технологіями, що дозволяє мінімізувати людський фактор при різних технологічних процесах. ТОВ «Острійківське» у тваринництві спеціалізується на виробництві молока. Тут утримують стадо української чорно-рябої молочної породи із поголів’ям корів 1250 голів. Надій за лактацію становить 11300 кг, масова частка жиру в молоці – 3,90%, білка – 3,40%. Середня жива маса корів – 585 кг. Тривалість сервіс-періоду – 112 днів, сухостійного періоду – 60 днів, вихід телят на 100 корів – 89%.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectукраїнська чорно-ряба молочна породаuk_UA
dc.subjectUkrainian black and rippled milk breeduk_UA
dc.subjectмолочна продуктивність і відтворювальна здатністьuk_UA
dc.subjectmilk productivity and reproductive abilityuk_UA
dc.subjectряжанкаuk_UA
dc.subjectryazhankauk_UA
dc.title«Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське» та його переробки у ТОВ «БМК» Київської області».uk_UA
dc.title.alternative«Analysis of milk production technology at LLC "Ostrykivske" and its processing at LLC «BMK» of Kyiv region».uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Krasnova V..pdf664,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.